LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Oproep deelname aan enquête vakgroep SignTechniek van Techniek Nederland
© Cleary

Oproep deelname aan enquête vakgroep SignTechniek van Techniek Nederland

De vakgroep SignTechniek van Techniek Nederland is bezig met een brancheverkenning. De vakgroep doet nu een oproep om deel te nemen aan de enquête en de markt en actuele ontwikkeling in kaart te brengen.

Met dit onderzoek wil Techniek Nederland de ontwikkelingen bij SignTechniekbedrijven, de markt en de omgeving waarin zij functioneren in kaart brengen. Er zijn al diverse diepte-interviews afgenomen en nu zijn de SignTechniek-bedrijven zelf aan de beurt om hierover vragen te beantwoorden.

Grote deelname
Forel Consulting voert het onderzoek uit. Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 20 minuten. De vakgroep SignTechnniek hoopt op een grote deelname. De input is in het belang van de branche.

De anonieme resultaten en inzichten uit dit onderzoek worden vrij gedeeld door de Vakgroep SignTechniek. Met deze waardevolle informatie kunnen SignTechniekbedrijven bedrijfsmatig hun voordeel doen en weten ze waar kansen te verzilveren zijn. De vakgroep gebruikt de geschetste ontwikkelingen om de dienstverlening hierop af te stemmen. Klik hier om de vragenlijst te openen.

Nu in LED Magazine

december 2020

Lightronics pakt draad weer op na verwoestende brand: ‘Ik zag mijn levenswerk in rook opgaan’ John de Joode nieuwe president ELEA: ‘We zijn het belang van de kwaliteit van licht uit het oog verloren tijdens de...
Vacatures
Internova Professional Lighting BV zoekt:

Marketing & Sales medewerker

Als  Marketing & Sales medewerker  in ons jonge team voeg jij waarde toe aan de manier waarop wij ons als organisatie profileren naar de buitenwereld. Je houdt je bezig met het complete marketing pakket binnen Internova, van het...
32-40 uur - Breda, 4838GZ, 0765205566
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!