LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Nobi lanceert lamp die val van ouderen detecteert
© Nobi

Nobi lanceert lamp die val van ouderen detecteert

Nobi heeft een slimme lamp geïntroduceerd die een val detecteert en ervoor zorgt dat men snel geholpen kan worden. Wanneer men valt, worden naasten of zorgkundigen meteen gecontacteerd.

Nobi wil het voor zoveel mogelijk ouderen mogelijk maken te blijven wonen waar ze dat zelf willen.

Voldoende drinken
De slimme lampen zorgen voor gemoedsrust bij senioren en hun familieleden, terwijl zorg en communicatie verbeterd worden.

Wanneer een bewoner rechtop gaat zitten in bed laat Nobi de verlichting zachtjes branden. Bij het opstaan gaat de verlichting voluit branden. Zo ziet de bewoner meteen waar hij of zij is.

De zomers worden steeds warmer, voldoende drinken is dan een must. Bij warme dagen spoort Nobi de bewoner aan om voldoende water te drinken. Zo wordt uitdroging voorkomen.

Nobi merkt op wanneer de bewoners gewoonten veranderen. Slaapt hij of zij plots veel meer, gaat hij of zij vaker naar het toilet of merkt Nobi dat de keuken minder gebruikt wordt? Dan geeft Nobi een seintje aan de familie of vertrouwde contacten.

Luchtkwaliteit en temperatuur
Nobi houdt de luchtkwaliteit voortdurend in de gaten en meet de kamertemperatuur. Er is een verwittiging wanneer de CO2-waarden te hoog zijn, zodat de ramen geopend kunnen worden.

Het geïntegreerde alarm beschermt ook tegen inbraak. De alarmfunctie van Nobi kan zichzelf automatisch inschakelen. Inbraak en glasbreuk worden onmiddellijk gedetecteerd.

Nu in LED Magazine

december 2020

Lightronics pakt draad weer op na verwoestende brand: ‘Ik zag mijn levenswerk in rook opgaan’ John de Joode nieuwe president ELEA: ‘We zijn het belang van de kwaliteit van licht uit het oog verloren tijdens de...
Vacatures
Internova Professional Lighting BV zoekt:

Marketing & Sales medewerker

Als  Marketing & Sales medewerker  in ons jonge team voeg jij waarde toe aan de manier waarop wij ons als organisatie profileren naar de buitenwereld. Je houdt je bezig met het complete marketing pakket binnen Internova, van het...
32-40 uur - Breda, 4838GZ, 0765205566
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!