LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Huis & Wonen neemt led-verlichting LEDVANCE in gebruik

Huis & Wonen neemt led-verlichting LEDVANCE in gebruik

LEDVANCE heeft gordijnspecialist Huis & Wonen in Gorinchem compleet voorzien van led-verlichting. Om tegemoet te komen aan de eisen die er waren voor optimale verlichting van de winkel is voor LEDVANCE gekozen.

3-fase-lichtrails
Voor de verlichting van de showroom is gekozen voor LEDVANCE Tracklight Spots die op vele merken 3-fase-lichtrails toepasbaar zijn. Deze UGR <16 led-spot zorgt ervoor dat grote oppervlakten van de showroom efficiënt worden verlicht en dat de producten goed worden uitgelicht dankzij de goede kleurweergave-index (CRI) Ra >90. Voor de belichting van de productdisplays bood LEDVANCE een oplossing in de vorm van led-strips, geselecteerd vanwege de eenvoudige montage en de ontwerpmogelijkheden.

Omdat het pand op sommige plekken tot 7 meter hoog reikt, werden er in de nok van de showroom LEDVANCE High Bay DALI-armaturen met een decoratieve Refractor geplaatst, aangestuurd door DALIeco BT CONTROL. De lichtinstallatie is via Bluetooth te bedienen.

Minimale flikkering
Ook voor andere ruimten binnen het pand bood LEDVANCE geschikte lichtoplossingen. Zo zijn LEDVANCE Panel 600-armaturen in de kantoorruimte toegepast. Met minimale flikkering dankzij een speciaal elektronisch voorschakelapparaat en UGR <19 zorgen deze armaturen voor optimale werkomstandigheden. In het magazijn werden LEDVANCE Damp Proof Compact-armaturen aangebracht met IP66-bescherming. Deze eenvoudig te installeren, vochtbestendige armaturen hebben een lichtrendement tot 120 lumen per watt. LEDVANCE Floodlight Performance-armaturen lichten de buitenkant van het pand uit. Ook voor verdere buitenverlichting rond de parkeerplaats bood LEDVANCE een lichtoplossing in de vorm van LEDVANCE Outdoor Bollard-paalarmaturen.

Nu in LED Magazine

december 2020

Lightronics pakt draad weer op na verwoestende brand: ‘Ik zag mijn levenswerk in rook opgaan’ John de Joode nieuwe president ELEA: ‘We zijn het belang van de kwaliteit van licht uit het oog verloren tijdens de...
Vacatures
Internova Professional Lighting BV zoekt:

Marketing & Sales medewerker

Als  Marketing & Sales medewerker  in ons jonge team voeg jij waarde toe aan de manier waarop wij ons als organisatie profileren naar de buitenwereld. Je houdt je bezig met het complete marketing pakket binnen Internova, van het...
32-40 uur - Breda, 4838GZ, 0765205566
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!