LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
SLV presenteert met NUMINOS nieuwe modulaire serie downlights, spotlights en pendelarmaturen
© SLV

SLV presenteert met NUMINOS nieuwe modulaire serie downlights, spotlights en pendelarmaturen

SLV presenteert een nieuw down- en spotlightsysteem: NUMINOS. Met de modulaire armaturenfamilie kan vrijwel elke vraag naar downlights, spotlights en pendelarmaturen worden ingevuld.

Met één modulair systeem biedt de armatuurfamilie op deze manier meer dan 1.000 combinaties. Daarmee heeft men volgens het bedrijf een verlichtingssysteem in handen dat ideaal is voor toepassingen in woningen, winkels, kantoren en horeca. Voor elk project is er een passende oplossing samen te stellen.

Klaar voor montage
Het design is uniform over de hele lijn. Eerst kiest men het gewenste armatuurtype: downlight (vast of kantelbaar), opbouw-plafondspot (vast of kantelbaar), railspot of pendelspot.

Daarna wordt een keuze gemaakt uit de grootte van de behuizing dan wel het wattage van de lichtbron. De vervolgkeuzes betreffen de gewenste kleurtemperatuur, kleur van de behuizing, uitvoering van de reflector, eventuele optieken en gewenste dimtechniek.

De BIG WHITE ’21-catalogus en de onlineconfigurator die beschikbaar is via numinos.slv.com helpen bij het stapsgewijs samenstellen van het perfecte armatuur. De armaturen worden in Duitsland samengesteld en klaar voor montage aangeleverd.

Nu in LED Magazine

december 2020

Lightronics pakt draad weer op na verwoestende brand: ‘Ik zag mijn levenswerk in rook opgaan’ John de Joode nieuwe president ELEA: ‘We zijn het belang van de kwaliteit van licht uit het oog verloren tijdens de...
Vacatures
Internova Professional Lighting BV zoekt:

Marketing & Sales medewerker

Als  Marketing & Sales medewerker  in ons jonge team voeg jij waarde toe aan de manier waarop wij ons als organisatie profileren naar de buitenwereld. Je houdt je bezig met het complete marketing pakket binnen Internova, van het...
32-40 uur - Breda, 4838GZ, 0765205566
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!