LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
SPORT Technologies wint aanbesteding Barneveld voor verlichting sportvelden
© SPORT Technologies

SPORT Technologies wint aanbesteding Barneveld voor verlichting sportvelden

SPORT Technologies heeft de aanbesteding van de gemeente Barneveld gewonnen om sportvelden van led-verlichting te gaan voorzien. De order heeft een waarde van enkele honderdduizenden euro’s.

De gemeente Barneveld ontving in totaal 6 inschrijvingen voor de aanbesteding, waarbij de inschrijving van LED Technologies (red. SPORT Technologies is de merknaam waarmee LED Technologies in de markt opereert) als meest gunstig werd beoordeeld.

SPORT Technologies heeft in de afgelopen jaren zelf een led-armatuur ontwikkeld dat onder auspiciën van het bedrijf geproduceerd wordt. Het armatuur van het bedrijf is inmiddels bij een groot aantal sportvelden toegepast, van honkbal tot hockey, atletiek, tennis en voetbal.

WAVELIGHT
Een tweede product van het bedrijf is de WAVELIGHT: een elektronische tempo-setter waarbij tijd een andere dimensie krijgt en die atleten begeleidt op hun tijd, snelheid en interval. De visuele tijdsbegeleiding is altijd in zicht en geeft de sporter continu informatie en motivatie.

De WAVELIGHT bestaat uit 400 led-lampen die in de afwateringsdeksels langs een atletiekbaan worden geïnstalleerd.

Nu in LED Magazine

december 2020

Lightronics pakt draad weer op na verwoestende brand: ‘Ik zag mijn levenswerk in rook opgaan’ John de Joode nieuwe president ELEA: ‘We zijn het belang van de kwaliteit van licht uit het oog verloren tijdens de...
Vacatures
Internova Professional Lighting BV zoekt:

Marketing & Sales medewerker

Als  Marketing & Sales medewerker  in ons jonge team voeg jij waarde toe aan de manier waarop wij ons als organisatie profileren naar de buitenwereld. Je houdt je bezig met het complete marketing pakket binnen Internova, van het...
32-40 uur - Breda, 4838GZ, 0765205566
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!