LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Vlaanderen plaatst led-verlichting langs N16 in Bornem
© AWV

Vlaanderen plaatst led-verlichting langs N16 in Bornem

Het Agentschap Wegen en Verkeer vernieuwt de openbare verlichting op de N16 in Bornem vanaf de Temse Brug tot en met de Prins Albertlaan in beide richtingen. Er is gekozen voor led-verlichting.

De werken zijn gestart, zullen ongeveer 5 maanden duren en lopen dus begin juli op hun einde; ze worden tijdens de dalmomenten uitgevoerd.
 

Nieuwe palen

In navolging van de verlichting die reeds vernieuwd werd op de N16 aan het complex Rumst, gaat het Agentschap Wegen en Verkeer nu ook de overige verlichting aanpakken. De huidige verlichtingspalen worden afgebroken en nieuwe palen met led-verlichting worden opgetrokken waar nodig, in het kader van de lichtvisie van de gewestwegen.

Om bewuster om te gaan met verlichting is het uitgangspunt van de lichtvisie om bij grondige renovaties geen verlichtingsinstallatie meer te plaatsen, tenzij er goede redenen zijn om te verlichten. Op plaatsen waar er niet meer wordt verlicht, worden uiteraard wel flankerende maatregelen voorzien, om de veiligheid van de weggebruikers te allen tijde te garanderen.

Tegelijkertijd wordt getracht om duurzamer om te springen met energie en lichthinder te verminderen.

Nu in LED Magazine

december 2020

Lightronics pakt draad weer op na verwoestende brand: ‘Ik zag mijn levenswerk in rook opgaan’ John de Joode nieuwe president ELEA: ‘We zijn het belang van de kwaliteit van licht uit het oog verloren tijdens de...
Vacatures
Internova Professional Lighting BV zoekt:

Marketing & Sales medewerker

Als  Marketing & Sales medewerker  in ons jonge team voeg jij waarde toe aan de manier waarop wij ons als organisatie profileren naar de buitenwereld. Je houdt je bezig met het complete marketing pakket binnen Internova, van het...
32-40 uur - Breda, 4838GZ, 0765205566
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!