LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Led-verlichting helpt The Kingfish Company groei milieuvriendelijke vissen te versnellen

Led-verlichting helpt The Kingfish Company groei milieuvriendelijke vissen te versnellen

Verlichtingsproducent Signify heeft aan Kingfish Company Philips Aquaculture fotoperiodieke led-verlichtingsproducten geleverd om de visgroei en voerconversie te optimaliseren.

De led-verlichting is geplaatst bij ’s werelds eerste duurzame op het land gekweekte aquacultuurfaciliteit voor Yellowtail-vissen.

30 procent hogere productie
De lampen zorgen voor een effectieve en energiezuinige verlichting voor de grote tanks en zorgen ervoor dat Kingfish een 30 procent hogere productie haalt. De faciliteit is uitgerust met gepatenteerde, recirculerende aquacultuursystemen (RAS) en maakt gebruik van zeewater en 100 procent hernieuwbare energie om een ​​gezonde, antibioticavrije lekkernij te leveren: de Hollandse Yellowtail of Kingfish.

Vissen hebben licht nodig om optimaal te groeien. Grotere en diepere tanks, met vissen die groeien in veranderende wateromstandigheden, creëren uitdagingen voor de lichtverdeling. Via een speciaal ontwikkelde optiek wordt het licht homogeen door de tank verdeeld, waardoor donkere vlekken worden vermeden. De elektronica in de lichten bootst zonsopgang en zonsondergang na. De kweeklampen hebben een optimaal lichtrecept om de tank voldoende te verlichten, waardoor de zichtbaarheid op het voer en op elkaar wordt vergroot. Dit vermindert stress, verbetert de voedselconversie en laat vissen op hun best groeien.

Nu in LED Magazine

december 2020

Lightronics pakt draad weer op na verwoestende brand: ‘Ik zag mijn levenswerk in rook opgaan’ John de Joode nieuwe president ELEA: ‘We zijn het belang van de kwaliteit van licht uit het oog verloren tijdens de...
Vacatures
Internova Professional Lighting BV zoekt:

Marketing & Sales medewerker

Als  Marketing & Sales medewerker  in ons jonge team voeg jij waarde toe aan de manier waarop wij ons als organisatie profileren naar de buitenwereld. Je houdt je bezig met het complete marketing pakket binnen Internova, van het...
32-40 uur - Breda, 4838GZ, 0765205566
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!