LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Signify levert uv C-desinfectieverlichting voor bescherming rugbyspelers Harlequins
© Signify

Signify levert uv C-desinfectieverlichting voor bescherming rugbyspelers Harlequins

Signify heeft uv C-desinfectieverlichting geïnstalleerd in The Stoop, thuisbasis van de Engelse Gallagher Premiership Rugby Union Club Harlequins. De installatie is de eerste bij een professionele Britse sportclub.

Signify’s uv C-partner Powercor heeft 11 uv C-desinfectie-units voor bovenlucht geïnstalleerd in de Honours Bar. Dit gebied is normaal gesproken gereserveerd voor seizoenskaartleden, maar dient momenteel als kleedkamer van de spelers van het thuisteam. Spelers zullen als eersten profiteren van de nieuwe veiligheidsmaatregelen, waarbij leden ook kunnen genieten van een veiligere en hygiënischer omgeving wanneer The Stoop weer zijn deuren voor het publiek kan openen.

Signify-partner Powercor installeerde 11 units die aan beugels op 800 millimeter van het plafond zijn opgehangen, met de mogelijkheid dat er later meer, in andere delen van de club, worden geïnstalleerd. Door deze hoge positie, in combinatie met het ontwerp van de armaturen, kan het systeem de lucht desinfecteren terwijl deze door de kamer circuleert, zelfs als er mensen aanwezig zijn. Natuurlijke convectie brengt de gedesinfecteerde lucht terug naar het onderste deel van de kamer. Bovendien voorkomen afscherming en optiek in het ontwerp van het armatuur onbedoelde blootstelling aan uv C-straling.

Nu in LED Magazine

december 2020

Lightronics pakt draad weer op na verwoestende brand: ‘Ik zag mijn levenswerk in rook opgaan’ John de Joode nieuwe president ELEA: ‘We zijn het belang van de kwaliteit van licht uit het oog verloren tijdens de...
Vacatures
Internova Professional Lighting BV zoekt:

Marketing & Sales medewerker

Als  Marketing & Sales medewerker  in ons jonge team voeg jij waarde toe aan de manier waarop wij ons als organisatie profileren naar de buitenwereld. Je houdt je bezig met het complete marketing pakket binnen Internova, van het...
32-40 uur - Breda, 4838GZ, 0765205566
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!