LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Overijssel onderzoekt gevolgen van uitzetten lichtmasten langs provinciale wegen

Overijssel onderzoekt gevolgen van uitzetten lichtmasten langs provinciale wegen

De provincie Overijssel is een onderzoek gestart naar de gevolgen van het uitzetten van lichtmasten langs de provinciale wegen. Vanaf eind 2020 is de provincie begonnen met het deels uitzetten van de verlichting.

Dit is bijvoorbeeld ook het geval bij de N734 tussen Losser en Oldenzaal.

Veiligheid
Met het uitzetten van de verlichting onderzoekt de provincie Overijssel of het verwijderen van de lichtmasten de veiligheid van verkeersdeelnemers aantoonbaar in gevaar brengt. Is dit het geval, dan zal de verlichting zo snel mogelijk weer worden aangezet. Is dit niet het geval, dan wordt de lichtmast na de zomer van 2021 verwijderd.

De lichtmasten die door de provincie bewust zijn uitgeschakeld, zijn voorzien van een sticker. Burgers kunnen het aan de provincie doorgeven als zij klachten hebben over het uitzetten van de verlichting.

Nu in LED Magazine

december 2020

Lightronics pakt draad weer op na verwoestende brand: ‘Ik zag mijn levenswerk in rook opgaan’ John de Joode nieuwe president ELEA: ‘We zijn het belang van de kwaliteit van licht uit het oog verloren tijdens de...
Vacatures
Internova Professional Lighting BV zoekt:

Marketing & Sales medewerker

Als  Marketing & Sales medewerker  in ons jonge team voeg jij waarde toe aan de manier waarop wij ons als organisatie profileren naar de buitenwereld. Je houdt je bezig met het complete marketing pakket binnen Internova, van het...
32-40 uur - Breda, 4838GZ, 0765205566
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!