LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Sustainder introduceert het Motion Sensor Dashboard

Sustainder introduceert het Motion Sensor Dashboard

Sustainder heeft het ‘Motion Sensor Dashboard’ geïntroduceerd. De geïntegreerde bewegingssensoren in de armaturen van Sustainder verzamelen, indien gewenst en conform de AVG-wetgeving, continu data uit de omgeving.

De verzamelde informatie kan waardevolle en interessante informatie opleveren. Zo kan er bijvoorbeeld inzicht verkregen worden in het aantal verkeersbewegingen, en de gerealiseerde energiebesparing bij specifieke armaturen of trajecten.

Bewegingssensoren
Op basis van deze informatie kan vervolgens gekeken worden of er, ten behoeve van verdere energiebesparing en CO2-reductie, verdere optimalisatie – zoals het inzetten van alternatieve dimschema’s – kan worden ingezet.

De geïntegreerde bewegingssensoren, die vooral toegepast worden op fietspaden, in woonwijken en bij oversteekplaatsen, zorgen ervoor dat de hoeveelheid licht dynamisch wordt aangepast aan de activiteit in een gebied. Wanneer de geïntegreerde bewegingssensoren beweging detecteren, wordt er een ‘trigger’ afgegeven en schakelt het licht, afhankelijk van de instellingen, naar een hogere lichtintensiteit. Na een zelf te bepalen tijd schakelt het licht weer terug naar de vorige stand, totdat de sensor weer beweging detecteert. De verzamelde gegevens van de sensoren worden door een geïntegreerde draadloze controller via het netwerk gecommuniceerd.

Door het gebruiken van een open platform kan deze informatie middels een eenvoudige API-koppeling verstuurd worden naar elk gewenst backofficesysteem. De informatie wordt hier geanalyseerd en eventueel verrijkt om zo de meest relevante en gebruiksvriendelijke informatie aan de klant te bieden.

Realtime bekijken
Om alle verzamelde data inzichtelijk te maken, heeft Sustainder het ‘Motion Sensor Dashboard’ ontwikkeld. Een dashboard met actueel inzicht in de sensoren van de aangesloten armaturen van Sustainder. In het dashboard kunnen verschillende gegevens realtime bekeken worden zoals inzicht in energiebesparing (op armatuurniveau), inzicht in verkeersintensiteit, inzicht in de locatie en de status van armaturen, inzicht in de huidige instellingen van het areaal en inzicht in de werking van de bewegingssensoren.

Het analyseren van deze gegevens biedt de mogelijkheid om de instellingen van de armaturen verder te optimaliseren.

Nu in LED Magazine

december 2020

Lightronics pakt draad weer op na verwoestende brand: ‘Ik zag mijn levenswerk in rook opgaan’ John de Joode nieuwe president ELEA: ‘We zijn het belang van de kwaliteit van licht uit het oog verloren tijdens de...
Vacatures
Internova Professional Lighting BV zoekt:

Marketing & Sales medewerker

Als  Marketing & Sales medewerker  in ons jonge team voeg jij waarde toe aan de manier waarop wij ons als organisatie profileren naar de buitenwereld. Je houdt je bezig met het complete marketing pakket binnen Internova, van het...
32-40 uur - Breda, 4838GZ, 0765205566
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!