LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
World Forum The Hague 's werelds eerste congrescentrum met Trulifi van Signify
© Signify

World Forum The Hague 's werelds eerste congrescentrum met Trulifi van Signify

Verlichtingsproducent Signify en congrescentrum World Forum The Hague hebben de wereldprimeur van de installatie van Signify's Trulifi in het congrescentrum aangekondigd.

Bezoekers kunnen nu gebruikmaken van veilige, beveiligde, betrouwbare en snelle connectiviteit via licht in plaats van radiogolven.

Beveiligd
De eerste installatie betreft 1 vergaderruimte met het potentieel voor meer.

De inhoud van sommige van de evenementen die het organiseert, kan zeer gevoelig zijn. Dat betekent dat World Forum The Hague er alles aan wil doen om bezoekers en deelnemers de zekerheid te bieden dat hun gegevens routinematig en rigoureus worden beveiligd, en dat de locatie een koploper is geworden op het gebied van Safety & Security. Hun maatregelen worden voor elk evenement herzien en indien nodig aangepast.

Lichtgolven
Trulifi van Signify zorgt ervoor dat vergaderruimten zijn uitgerust met volgens het bedrijf zeer veilige, betrouwbare en supersnelle draadloze connectiviteit, terwijl gebruikers dezelfde normen voor gebruiksgemak en comfort krijgen als bij andere draadloze technologieën. Lifi is een draadloze technologie, maar in plaats van radiogolven worden lichtgolven gebruikt, waardoor het netwerk binnen elke kamer strikt beperkt is. Met extra aangepaste codering en specifieke toegangssleutels kan de beveiliging nog specifieker worden beheerd.

Nu in LED Magazine

december 2020

Lightronics pakt draad weer op na verwoestende brand: ‘Ik zag mijn levenswerk in rook opgaan’ John de Joode nieuwe president ELEA: ‘We zijn het belang van de kwaliteit van licht uit het oog verloren tijdens de...
Vacatures
Internova Professional Lighting BV zoekt:

Marketing & Sales medewerker

Als  Marketing & Sales medewerker  in ons jonge team voeg jij waarde toe aan de manier waarop wij ons als organisatie profileren naar de buitenwereld. Je houdt je bezig met het complete marketing pakket binnen Internova, van het...
32-40 uur - Breda, 4838GZ, 0765205566
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!