LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Verlichting CLS toegepast in Bodmin Jail Experience Center
© CLS

Verlichting CLS toegepast in Bodmin Jail Experience Center

A.C. Special Projects (AC-SP) heeft alle verlichting, data en stroominfrastructuur geleverd voor het Bodmin Jail Experience Center. Daarbij is gekozen voor led-verlichtingsproducten van CLS.

Het project is een van de meest spectaculaire toeristentrekpleisters van de regio Cornwall in het zuidwesten van Engeland.

Middeleeuwse gevangenissen
Het prestigieuze project, dat ontworpen werd door Sarner International, biedt een kijkje in de donkere wereld van middeleeuwse gevangenissen.

Lichtontwerper Durham Marenghi was verantwoordelijk voor het lichtontwerp van Bodmin Jail. In de gethematiseerde attractie zijn een groot aantal internationaal vermaarde lichtmerken opgenomen. Uit de brede portfolio van CLS werden de volgende DMX-aanstuurbare armaturen toegepast: Martina Bracket RGBW, REVO Basic DMX en Jade Colour Flow RGBW.

Nu in LED Magazine

december 2020

Lightronics pakt draad weer op na verwoestende brand: ‘Ik zag mijn levenswerk in rook opgaan’ John de Joode nieuwe president ELEA: ‘We zijn het belang van de kwaliteit van licht uit het oog verloren tijdens de...
Vacatures
Internova Professional Lighting BV zoekt:

Marketing & Sales medewerker

Als  Marketing & Sales medewerker  in ons jonge team voeg jij waarde toe aan de manier waarop wij ons als organisatie profileren naar de buitenwereld. Je houdt je bezig met het complete marketing pakket binnen Internova, van het...
32-40 uur - Breda, 4838GZ, 0765205566
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!