LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Taurac introduceert premiumlijn van noodverlichting Jersey
© RACA

Taurac introduceert premiumlijn van noodverlichting Jersey

Taurac, gespecialiseerd in led-verlichting, lanceert dit voorjaar een premiumcollectie binnen zijn noodverlichtingslijn Jersey. Met de Jersey Premium line speelt Taurac in op de wensen en behoefte van klanten.

Volgens de afnemers van Raca Group, leverancier van Taurac-producten voor de Benelux, ontbrak er naast de bestaande Basic- en Plus-armaturen nog een echt hoge kwaliteitslijn die zich kan meten met de A-merken in Nederland.

Geproduceerd in Duitsland
De Jersey Premium line-noodverlichting wordt geproduceerd in Duitsland, gebruikt hoogwaardige materialen, nieuwste technologieën en garandeert een levensduur van 100.000 branduren. Centrale en decentrale noodverlichting, dynamische vluchtwegverlichting, monitoren en uitlezen op afstand, externe en interne batterijverwarmer, tot 23 meter hoogte te monteren; alles is mogelijk.

Samen met de Basic en de Plus-line kan nu voor iedere situatie en voor ieder budget een passende oplossing worden aangeboden.

Compleet ingericht
Noodverlichting is essentieel voor een veilige werkomgeving. Dankzij betrouwbare noodverlichting kan men werkzaamheden veilig uitvoeren. Daarnaast helpt noodverlichting om hulp- en blusmiddelen te lokaliseren. Noodverlichting heeft als doel om vluchtroutes aan te geven, zodat men veilig de nooduitgang kan bereiken in geval van gevaar. Met het Taurac-assortiment kan een gebouw compleet worden ingericht door middel van armaturen voor vluchtrouteaanduiding, vluchtrouteverlichting, centrale noodstroomsystemen en Stand-by Noodverlichting.

De Premium line van Taurac voldoet aan de hoogste wettelijke eisen en normen conform Europese norm NEN-EN 1838:2013.

Nu in LED Magazine

maart 2021

Techniek Nederland slaat handen ineen met hele lichtketen: nieuwe richtlijn gewenst voor realisatie eigentijdse lichtinstallaties Intelligente lamp voor ouderen en ouderenzorg: Nobi voorkomt en herkent val, alarmeert en maakt ook nog een praatje...
Vacatures
MEGAMAN zoekt:

Accountmanager LED Verlichting

MEGAMAN behoort al sinds 1994 tot één van de meest toonaangevende bedrijven in LED technologie. Met een breed assortiment professionele en consument gerichte verlichting op TOP niveau bediend MEGAMAN haar klanten wereldwijd. Megaman...
Fulltime (40 uur) - Almere, 1355 EA, 9
MEGAMAN zoekt:

Inkoop & Operations Manager

MEGAMAN Kunstlicht versterkt en bevordert de manier waarop wij leven en werken. Het brengt ons veiligheid, comfort en productiviteit. MEGAMAN® stelt zich ten doel licht te verschaffen op een wijze die werkelijk  duurzaam,...
Fulltime (40 uur) - Almere, 1355 EA, 9
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!