LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
IKEA introduceert nieuwe afstandsbediening Styrbar voor led-lampen
© IKEA

IKEA introduceert nieuwe afstandsbediening Styrbar voor led-lampen

IKEA heeft een nieuwe afstandsbediening voor zijn slimme led-verlichting gepresenteerd: Styrbar. Het product is in Nederland per direct verkrijgbaar in combinatie met de TRÅDFRI led-lampen.

Met deze vooraf ingestelde TRÅDFRI Set kunnen gebruikers de afstandsbediening benutten om het licht aan en uit te doen, van kleur te veranderen en te dimmen voor de juiste sfeer.

App Home Smart
Deze set is al vooraf gekoppeld, dus het enige wat de gebruiker hoeft te doen, is de lamp in de fitting schroeven; daarna kan de slimme verlichting direct gebruikt worden.

Wanneer de gebruiker de TRÅDFRI verbindingshub en de IKEA-app Home Smart toevoegt, kan deze meerdere groepen lichtbronnen maken en die op verschillende manieren sturen.

Er gaan 2 AAA-batterijen in de STYRBAR afstandsbediening en de afstandsbediening heeft een maximale reikwijdte van 10 meter wanneer deze niet wordt geblokkeerd door muren. Het product is CE-gecertificeerd.

Nu in LED Magazine

maart 2021

Techniek Nederland slaat handen ineen met hele lichtketen: nieuwe richtlijn gewenst voor realisatie eigentijdse lichtinstallaties Intelligente lamp voor ouderen en ouderenzorg: Nobi voorkomt en herkent val, alarmeert en maakt ook nog een praatje...
Vacatures
MEGAMAN zoekt:

Accountmanager LED Verlichting

MEGAMAN behoort al sinds 1994 tot één van de meest toonaangevende bedrijven in LED technologie. Met een breed assortiment professionele en consument gerichte verlichting op TOP niveau bediend MEGAMAN haar klanten wereldwijd. Megaman...
Fulltime (40 uur) - Almere, 1355 EA, 9
Glamox B.V. zoekt:

Lichtontwerper

Werken bij Glamox in Numansdorp ! Ter versterking van onze binnendienst zoeken wij een zelfstandige: Lichtontwerper Je voelt aan hoe eindgebruikers, architecten, adviseurs en installateurs in de utiliteit, gezondheidszorg en industrie...
Fulltime (40 uur) - Numansdorp
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!