LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Samenwerking Truphone en Chess voor uitrol IoT-connectiviteit
© Chess

Samenwerking Truphone en Chess voor uitrol IoT-connectiviteit

Chess maakt per direct gebruik van de sim-technologie van Truphone om gegevens naadloos naar het internet over te dragen. Beide bedrijven hebben hier overeenstemming over bereikt.

Het Truphone-netwerk ondersteunt wereldwijd 2G, 3G, 4G en CAT-M1/LTE-M - allemaal met een enkele sim-kaart - en geeft elke klant toegang tot zijn Internet of Things Connectivity Management-platform. Met behulp van zijn eigen netwerkprotocol maakt Chess professionele omgevingen slim door via zijn verlichtingsinfrastructuur een draadloos netwerk door een locatie te distribueren. Op deze manier kan een onbeperkt aantal sensoren worden toegevoegd om deze mechanica in de cloud te analyseren, controleren en beheren.

Mymesh
Vanaf nu maakt Chess gebruik van de technologie van Truphone. De connectiviteitsdiensten van het bedrijf werken vanaf het moment dat ze worden aangezet: geen ingewikkeld activeringsproces, geen lange handleiding, gewoon connectiviteit met één druk op de knop.

Chess zal het Internet of Things-netwerk van Truphone gebruiken voor zijn Mymesh-productlijn. Met Mymesh kunnen gebruikers kiezen uit een brede waaier van methoden om duizenden toestellen tegelijk aan te sluiten, te beheren en te controleren.

De initiële uitrol zal plaatsvinden in Chess’ belangrijkste markten in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Nederland, met de mogelijkheid om op te schalen met Truphone's nieuwe Pay As You Grow-prijsplan. Deze functie is ontworpen voor maximale flexibiliteit en werkt vooral goed voor klanten, zoals Chess, wiens gebruik in verschillende landen vaak gevarieerd en onvoorspelbaar is. Een postpaid-model wordt gebruikt, dat 175 landen over de hele wereld dekt met toegang tot 400 mobiele netwerken. Dit betekent dat Chess nooit zonder dekking zit. Veiligheid, schaalbaarheid en betrouwbaarheid zijn belangrijke drijfveren voor Chess. Truphone's connectiviteit werkt met behulp van fallback-technologie, die ervoor zorgt dat er geen onderbrekingen in de dienstverlening zijn. Als de ene verbinding uitvalt, wordt er gewoon verbinding gemaakt met een andere.

Nu in LED Magazine

maart 2021

Techniek Nederland slaat handen ineen met hele lichtketen: nieuwe richtlijn gewenst voor realisatie eigentijdse lichtinstallaties Intelligente lamp voor ouderen en ouderenzorg: Nobi voorkomt en herkent val, alarmeert en maakt ook nog een praatje...
Vacatures
Sylvania Lighting Nederland Via Voltys Executive Search & Recruitment zoekt:

Commercieel medewerker binnendienst & Lighting Designer

Sylvania Lighting is op zoek naar een medewerker verkoopbinnendienst die wil doorgroeien naar een bredere functie waarin zowel de commerciële binnendiensttaken alsook het uitwerken van verlichtingsprojecten behoort. Of, je bent een Lighting...
Fulltime (40 uur) - Eindhoven
Opple Lighting Via Voltys Executive Search & Recruitment zoekt:

Regional Account Manager Lighting - Noord-West Nederland

Om de markt van Opple Lighting in Nederland verder te ontwikkelen zijn wij op zoek naar een:  Regional Account Manager Lighting - Noord-West Nederland. Ben jij die enthousiaste sales professional die met veel drive en passie de bestaande...
Fulltime (40 uur) - Amsterdam
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!