LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Signify ontvangt voor 12 producten een iF Design Award 2021
© Signify

Signify ontvangt voor 12 producten een iF Design Award 2021

Signify heeft voor 12 producten een iF Design Award ontvangen. Het doel van deze onderscheiding is het belang van design en alles wat het kan bereiken voor gebruikers, merken en de samenleving over te brengen.

Voor de awards ontving de jury in totaal bijna 10.000 inzendingen uit 52 landen. De jury van de awards stelt zich in onderstaande video voor.

Grote diversiteit
De volgende 12 producten, met een grote diversiteit, zijn in de prijzen gevallen:

 • The NatureConnect: Het NatureConnect-verlichtingssysteem biedt de voordelen van natuurlijk daglicht binnenshuis en brengt mensen in contact met de kwaliteiten van buitenlicht.
 • Interact City: Interact City is de connected led-verlichtingsbeheersoftware die steden helpt bij het verbeteren van diensten, het vergroten van de veiligheid van de burger, het verfraaien van openbare ruimten en het verhogen van de energie-efficiëntie.
 • Philips Mijia Study Desk-lamp: de derde generatie van de Philips Mijia Study-bureaulamp voor lezen en schrijven is 20 procent kleiner dan de vorige generatie, waardoor er meer ruimte is op de bureaus van gebruikers met behoud van dezelfde lichtkwaliteit.
 • Philips Hue Iris smart table lamp: het ontwerp van de Philips Hue Iris-lamp is vernieuwd en is nu voorzien van een met stof omwikkeld snoer, gemengde materialen, een aluminium binnenbuis en biedt een uniek lichteffect – een kleurwaas met een zachte achtergrondverlichting – om een ​​verfijnde, slimme lamp te creëren. 
 • Philips RoadFlair Gen2: Philips RoadFlair Gen2 is een familie van straatverlichting die professioneel elegant en slim is ontworpen en is ingesteld om aan de allround eisen van gebruikers te voldoen.
 • Philips Hue Iris Limited edition packaging: er is een nieuwe serie Philips Hue Iris Limited edition-varianten ontwikkeld en verpakt in een premium geschenkverpakking.
 • Philips Hue Centris spot range: deze spots zijn ontworpen om de kamer te verlichten en tegelijkertijd gerichte accentverlichting te bieden.
 • Philips Hue Lily XL Outdoor spot light: de Philips Hue Lily XL is een grote buitenspot die gemaakt is om een prettige, gekleurde tuinsfeer te creëren door grote planten en bomen te verlichten.
 • BrightSites I-Series: deze slimme verlichtingspalen helpen steden om te voldoen aan de behoeften van burgers, bedrijven en bezoekers door licht van hoge kwaliteit te leveren met snelle breedbandconnectiviteit.
 • Philips Hue Play HDMI Sync Box: met de box zijn Hue-lampen te synchroniseren met de inhoud op de televisie om een betere entertainmentervaring te creëren.
 • Philips Tango G4 Flood: Philips Tango G4 Flood is een zorgvuldig en slim ontworpen led-schijnwerpersfamilie.
 • Color Kinetics Graze Compact Powercore: minimalisme vormt de kern van het Color Kinetics Compact Graze Powercore lineaire buitenarmatuur.

Red Product
Naast de iF design awards ontving Signify ook 11 Red Dot Product Design 2021 awards. De bekroonde producten waren: Gardco PureForm Small area & site-armatuur, Philips RoadFlair Gen2, Philips Tango G4 Flood, Philips Hue Play HDMI Sync Box, Philips Hue Iris, Philips Hue Lily XL Outdoor spot, Philips Centris spot range, Philips Mijia Study Desk Lamp gen3, Philips Mijia bureaulamp, Philips Lotus modulaire plafondlamp en de Philips Planet modulaire downlight-serie.

Nu in LED Magazine

maart 2021

Techniek Nederland slaat handen ineen met hele lichtketen: nieuwe richtlijn gewenst voor realisatie eigentijdse lichtinstallaties Intelligente lamp voor ouderen en ouderenzorg: Nobi voorkomt en herkent val, alarmeert en maakt ook nog een praatje...
Vacatures
Sylvania Lighting Nederland Via Voltys Executive Search & Recruitment zoekt:

Commercieel medewerker binnendienst & Lighting Designer

Sylvania Lighting is op zoek naar een medewerker verkoopbinnendienst die wil doorgroeien naar een bredere functie waarin zowel de commerciële binnendiensttaken alsook het uitwerken van verlichtingsprojecten behoort. Of, je bent een Lighting...
Fulltime (40 uur) - Eindhoven
Sylvania Lighting Via Voltys Executive Search & Recruitment zoekt:

Account manager bij Sylvania Lighting regio Zuid-Holland & Utrecht

Sylvania Lighting Nederland is op zoek naar een (junior) accountmanager die het sales team in Nederland komt versterken Het werkgebied bestaat ruwweg uit de provincies Zuid Holland en Utrecht. In deze functie richt je je met name op de...
Fulltime (40 uur) - Utrecht
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!