LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Modernista levert led voor klimaatbestendige herinrichting in Klapwijk
© Modernista

Modernista levert led voor klimaatbestendige herinrichting in Klapwijk

De gemeente Pijnacker-Nootdorp werkt voor Klapwijk aan klimaatbestendigheid. Voor de industriegebieden levert Modernista het Essenze led-armatuur van de Spaanse fabrikant Setga.

Voor de herinrichting van de wijk wordt de Sky Park van de Deense fabrikant Focus Lighting toegepast. Dit armatuur is volgens het bedrijf stijlvol en toegankelijk en zorgt zowel overdag als ’s avonds voor een aangename sfeer in de wijk. Door de indirecte lichtbron kent het armatuur geen verblinding en heeft het een hoog lichtcomfort.

Rioolvervanging
In november 2020 is gestart met de rioolvervanging en plaatselijke ophoging in Klapwijk. Zo ontstaat er een woonomgeving die is ingericht en voorbereid op een klimaat met meer en heviger regenbuien en lange droge perioden. Met het aanpakken van de riolering is er meteen de kans om de openbare ruimte opnieuw in te richten, zowel boven- als ondergronds. Een goed moment om alvast in te spelen op ontwikkelingen in de nabije toekomst. 

Nobralux heeft het lichtontwerp voor de eerste fase van dit project gemaakt en Pilkes zal zorgdragen voor de vakkundige installatie van de armaturen.

Vervolgfasen
De vervolgfasen zijn momenteel in voorbereiding en het ligt in de lijn der verwachting dat de komende jaren de Sky Park steeds vaker zal (ver)schijnen in Klapwijk.

Voor de industriegebieden van de gemeente Pijnacker-Nootdorp levert Modernista het Essenze-armatuur van de Spaanse fabrikant Setga.

Nu in LED Magazine

maart 2021

Techniek Nederland slaat handen ineen met hele lichtketen: nieuwe richtlijn gewenst voor realisatie eigentijdse lichtinstallaties Intelligente lamp voor ouderen en ouderenzorg: Nobi voorkomt en herkent val, alarmeert en maakt ook nog een praatje...
Vacatures
DMLUX zoekt:

Lichtadviseur Projecten

DMLUX is een gespecialiseerd Nederlands producent en importeur en levert sinds 2000 kwalitatieve verlichtingsproducten. Wij hebben zelf controle over de productie, verscheping en distributie. We hanteren hoge kwaliteitsstandaarden om onze klanten...
32-40 uur - Apeldoorn ( 7324AT, 200)
MEGAMAN zoekt:

Accountmanager LED Verlichting

MEGAMAN behoort al sinds 1994 tot één van de meest toonaangevende bedrijven in LED technologie. Met een breed assortiment professionele en consument gerichte verlichting op TOP niveau bediend MEGAMAN haar klanten wereldwijd. Megaman...
Fulltime (40 uur) - Almere, 1355 EA, 9
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!