LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Elincom Electronics introduceert grotere en zuinigere tunable white led’s van Citizin

Elincom Electronics introduceert grotere en zuinigere tunable white led’s van Citizin

Citizen heeft een nieuwe generatie van de Tunable White CSP-module uitgebracht met tot 11 procent verbeterende efficiency. Elincom Electronics is gestart met de distributie van de module in de Benelux.

Naast een Tunable White CSP-module met een kleurweergave-index van Ra80 bevat de serie ook typen met een kleurweergave-index van Ra90. 

Human centric lighting
Citizen Tunable White LED's bevatten zowel 2.700 kelvin als 6.500 kelvin led’s in één package en zijn geschikt voor human centric lighting.

Het is eenvoudig om een armatuur voor een standaard witte COB te wijzigen in een Tunable White CSP, omdat de LES-diameters dezelfde grootte hebben.

Geschikt voor high-bay
De nieuwe generatie is uitgebreid met grotere Tunable White LED’s  van 38 bij 38 millimeter en 52 bij 52 millimeter naast de al bestaande 20 bij 20 millimeter en 23,5 bij 23,5 millimeter.

Met de grote modules is het mogelijk 11.000 lumen te realiseren en daarmee geschikt voor high-bay-armaturen in bijvoorbeeld theaters, concertzalen en congrescentra.

Nu in LED Magazine

juni 2021

Praktijkrichtlijn daglicht in gebouwen in de maak: ‘NEN-EN 17037 slaat brug tussen de bouwkolom en lichtspecialisten’ Gunneman: lichttoepassing in extreme en veeleisende omstandigheden | ‘In het lichtplan 2.0 komen kwaliteit...
Vacatures
DMLUX zoekt:

Accountmanager Midden-West Nederland

Wie zijn wij? DMLUX is een gespecialiseerd Nederlands producent en importeur en levert al sinds 2000 kwalitatieve verlichtingsproducten. Wij hebben zelf controle over de productie, verscheping en distributie. We hanteren hoge...
32-40 uur - Apeldoorn ( 7324AT, 200)
Opple Lighting Via Voltys Executive Search & Recruitment zoekt:

Regional Account Manager Lighting - Noord-West Nederland

Om de markt van Opple Lighting in Nederland verder te ontwikkelen zijn wij op zoek naar een:  Regional Account Manager Lighting - Noord-West Nederland. Ben jij die enthousiaste sales professional die met veel drive en passie de bestaande...
Fulltime (40 uur) - Amsterdam
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!