LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Eaton introduceert nieuw noodverlichtingsarmatuur
© Eaton

Eaton introduceert nieuw noodverlichtingsarmatuur

Eaton lanceert RoundTech: een eenvoudige, maar speciale noodverlichtingsoplossing voor elke decentrale toepassing - van standaard tot High Bay- varianten voorzien van Autotest, CGLine+ of DALI.

Volgens Eaton combineert RoundTech een snelle installatie en montage met hoge prestaties en een flexibele E-focus-functie, die zorgt dat 1 armatuur zowel voor vluchtroute- als ruimteverlichting gebruikt kan worden. Het assortiment biedt noodverlichtingsspecialisten meer keuze bij het plannen van projecten en het installeren van de armaturen in diverse omgevingen.

4 standaardkleuren
De RoundTech is ontworpen voor elke standaardgatmaat tussen 64 en 78 millimeter en heeft een ronde afwerkrand met een diameter van 110 millimeter om zijn vlakke, verzonken uiterlijk te verfijnen en zo de esthetiek van elke ronde downlighter in de buurt aan te vullen.

Aanvullend is er ook een vierkante afwerkrand verkrijgbaar als verwisselbaar accessoire, mocht het interieur(ontwerp) en de verlichtingsuitstraling dit vereisen. De ronde en vierkante afwerkranden zijn verkrijgbaar in 4 standaardkleuren; wit, donkergrijs, zilver en zwart. Ontwerpers die meer maatwerk wensen om te kunnen voldoen aan esthetische eisen, kunnen daarnaast kiezen uit een volledig spectrum van kleuren voor zowel de ronde als vierkante afwerkrand.

Lichtspreiding
Installatiegemak gaat hand in hand met RoundTech's prestaties, zoals grote tussenafstanden en een compacte behuizing met standaard IP65-classificatie. De serie is leverbaar in een standaardversie voor installatie tot 9.5 meter hoogte met 24 meter tussenafstand op 3 meter hoogte en een High Bay-versie voor installatie tot 12 meter hoogte. De maximale tussenafstand voor vluchtrouteverlichting (1 lux) is 43 meter. De High Bay-versie is ook te gebruiken voor toepassingen waar 10 lux vereist is.  

Dankzij de E-focus-functie kan de lichtspreiding worden aangepast, zodat het armatuur geschikt is voor zowel vluchtroute- als ruimteverlichting. Hierdoor zijn minder artikelnummers nodig, wordt de keuze eenvoudiger en worden faalkosten verlaagd. Installateurs kunnen de E-focus-functie snel configureren met behulp van een eenvoudige dip-switch. Tijdens netspanning, in permanent bedrijf, biedt RoundTech ook de mogelijkheid om te dimmen van 100 procent naar 70 procent of 30 procent op plaatsen waar lagere verlichtingsniveaus de voorkeur genieten.

Nu in LED Magazine

juni 2021

Praktijkrichtlijn daglicht in gebouwen in de maak: ‘NEN-EN 17037 slaat brug tussen de bouwkolom en lichtspecialisten’ Gunneman: lichttoepassing in extreme en veeleisende omstandigheden | ‘In het lichtplan 2.0 komen kwaliteit...
Vacatures
Opple Lighting Via Voltys Executive Search & Recruitment zoekt:

Regional Account Manager Lighting - Noord-West Nederland

Om de markt van Opple Lighting in Nederland verder te ontwikkelen zijn wij op zoek naar een:  Regional Account Manager Lighting - Noord-West Nederland. Ben jij die enthousiaste sales professional die met veel drive en passie de bestaande...
Fulltime (40 uur) - Amsterdam
Axioma Nederland Via Voltys Executive Search & Recruitment zoekt:

Commercieel (Technisch) Medewerker Binnendienst (verlichting/elektrotechniek)

Door het groeiende succes wenst Axioma BV haar team te versterken met een (m/v):  Commercieel (Technisch) Medewerker Binnendienst (IJsselstein). Na een interne opleiding ben je verantwoordelijk voor het klantenbeheer van de Nederlandse...
Fulltime (40 uur) - IJsselstein
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!