LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Signify verbetert verlichting van 6 voetbalstadions in aanloop naar EK Voetbal
© Signify

Signify verbetert verlichting van 6 voetbalstadions in aanloop naar EK Voetbal

Signify heeft de verlichting van 6 Europese voetbalstadions geüpgraded, precies op tijd voor de aftrap van het EK Voetbal. Het gaat om de stadions in Amsterdam, Boedapest, Boekarest ,München, Rome en St. Petersburg.

Overschakelen van conventionele verlichting naar connected led-verlichting biedt volgens het bedrijf een superieure wedstrijdervaring voor spelers en toeschouwers in de stadions, en voor tv-kijkers thuis. De renovaties bieden de locaties ook meer flexibiliteit voor op maat gemaakt entertainment voor en na de wedstrijd. De combinatie van Philips led-armaturen met het Interact connected verlichtingssysteem zorgt voor energiebesparing, gebruiksgemak en onderhoud.

Uitzendnormen
Voor elk stadion installeerde Signify veldverlichtingssystemen met Philips led-armaturen. De led’s voldoen aan strenge internationale uitzendnormen die flikkervrije en super slow-motionweergave mogelijk maken. In de meeste stadions werd Interact ook geïnstalleerd om lichtshows mogelijk te maken en tegelijkertijd te voldoen aan de eisen van internationale voetbalorganisaties. Buiten het veld gebruikte Signify Color Kinetics LED voor dynamische lichtshows voor gevels en stands.

Door led-verbonden verlichtingssystemen te gebruiken, is er meer flexibiliteit om de verlichtingsbehoeften van de stadions snel aan te passen aan verschillende entertainmentprogramma’s en sporten. Via Vari-lite kunnen de stadionmanagers lichtshows creëren en wanneer ze verbinding maken met Interact, kunnen ze verlichting integreren in geluidssystemen van derden en verlichting synchroniseren met muziek.

Signify heeft dus de verlichting in de grootste stadions in München, Rome en Boedapest geüpgraded, evenals de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam, de Gazprom Arena in St. Petersburg en het Steaua Stadion in Boekarest.

Nu in LED Magazine

juni 2021

Praktijkrichtlijn daglicht in gebouwen in de maak: ‘NEN-EN 17037 slaat brug tussen de bouwkolom en lichtspecialisten’ Gunneman: lichttoepassing in extreme en veeleisende omstandigheden | ‘In het lichtplan 2.0 komen kwaliteit...
Vacatures
Axioma Nederland Via Voltys Executive Search & Recruitment zoekt:

Commercieel (Technisch) Medewerker Binnendienst (verlichting/elektrotechniek)

Door het groeiende succes wenst Axioma BV haar team te versterken met een (m/v):  Commercieel (Technisch) Medewerker Binnendienst (IJsselstein). Na een interne opleiding ben je verantwoordelijk voor het klantenbeheer van de Nederlandse...
Fulltime (40 uur) - IJsselstein
Glamox Via Voltys Executive Search & Recruitment zoekt:

Salesmanager Glamox Nederland & België

Ben jij een inspirerende en kundige salesmanager die relaties en accountmanagers kan enthousiasmeren? Heb je affiniteit in de projectverlichting en daarnaast de juiste competenties om leiding te kunnen geven? Lees dan snel verder! Takenpakket...
Fulltime (40 uur) - Numansdorp
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!