LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
LEDVANCE  lanceert STREETLIGHT FLEX voor efficiënte straat- en parkeerterreinverlichting

LEDVANCE lanceert STREETLIGHT FLEX voor efficiënte straat- en parkeerterreinverlichting

LEDVANCE heeft zijn assortiment voor stedelijke buitenverlichting uitgebreid. Straten en parkeerterreinen kunnen nu worden uitgerust met de LEDVANCE STREETLIGHT FLEX; een flexibele armaturenfamilie.

Deze nieuwe armaturen bieden volgens het bedrijf eersteklas materiaal- en componentkwaliteit, extreme robuustheid (IK08 en IP66), een zeer goede temperatuurbestendigheid (van -40 tot +50 graden Celsius) en een lange levensduur tot 100.000 uur (L90/B10 bij 25 graden Celsius). De energie-efficiëntie is maximaal 155 lumen per watt.

Flexibel en veelzijdig
Een andere eigenschap is de flexibiliteit, die de gebruiker in staat stelt aan een breed scala van eisen te voldoen. De armaturen zijn verkrijgbaar in 3 afmetingen en 3 lichtkleuren, te weten 2.700, 3.000 en 4.000 kelvin.

Dankzij 2 verschillende lichtverdelingen verlichten ze zowel normale wegen van klasse M, C en P volgens DIN EN 13201 als bredere wegen en parkeerterreinen. En dankzij het ontwerp van de armatuurbehuizing kunnen ze naar keuze als paaltop of als opschuifarmatuur worden toegepast.

Extra adapters
De installatie van de armaturen gaat vlot, want de behuizing van de driver kan bijvoorbeeld zonder gereedschap worden geopend. Voor de netaansluiting is geen gereedschap nodig. Elk armatuur wordt standaard geleverd met een 60 millimeter paaladapter met een flexibel ontwerp. Deze maakt zowel opschuif- als paaltopmontage mogelijk. Extra adapters voor andere mastmaten zijn afzonderlijk verkrijgbaar. Na de installatie kan het armatuur naar wens omhoog of omlaag worden gekanteld zonder de behuizing te hoeven openen.

Nu in LED Magazine

september 2021

Peter Hanselaer wil naar een algemeen “imaging” gebaseerd lichtkwaliteitsmodel | ‘Kunnen we meten wat we zien?’ NMBS vervangt 15.110 lampen op Antwerpen-Centraal met led: ‘Het is alleen al een kunst om de goede...
Vacatures
DIALIGHT EUROPE zoekt:

Account Manager Nederland

Account Manager Nederland Deze persoon zal rechtstreeks rapporteren aan de Sales Manager BeNeLux, als deel van het EMEA Regio team (Europe, Middle East & Africa). Er is een competitieve verloning met bijkomende voordelen. Het...
Fulltime (40 uur) - LONDON ( home office)
Groenovatie B.V. zoekt:

Content Marketing & Fotografie

Ben jij op zoek naar een leuke baan in Joure?  Wil jij deel uitmaken van een deskundig, jong en gezellig team? Ben jij minstens hbo-opgeleid en heb jij minimaal 1 jaar werkervaring op het gebied van marketing? Lees dan snel verder want wij...
Parttime (24 uur) - Joure, 8502TH, 3G
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!