LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Nieuwe lampen Philips Hue combineren licht, kleur en geluid
© Signify

Nieuwe lampen Philips Hue combineren licht, kleur en geluid

Signify introduceert in het Philips Hue-portfolio een aantal nieuwe slimme verlichtingsproducten die licht, kleur en geluid combineren. Het gaat onder meer om gradient-producten en White ambiance Filament-lampen.

Verder gaat het ook om nieuwe badkamer- en plafondlampen.

Gradient-technologie
De lancering vorig jaar van de Philips Hue Play gradient lightstrip was nog maar het begin - nu breidt Philips Hue de gradient-collectie uit met de nieuwe Philips Hue Play gradient light tube. Deze light tube is voorzien van gradient-technologie waarmee meerdere kleuren licht in één lamp of armatuur worden gemengd en is speciaal ontworpen om boven of onder een tv te plaatsen. Homecinema’s zijn compleet te maken met de Play gradient light tube in zwart of wit.

De gradient-technologie heeft ook andere Philips Hue-favorieten verbeterd, zoals de vernieuwde Philips Hue gradient Signe vloer- en tafellampen, verkrijgbaar in zwart of wit, en de Philips Hue ambiance gradient lightstrip. Deze nieuwe lichtstrip biedt niet alleen alle flexibiliteit en het licht van de gewone Philips Hue-lightstrip, maar heeft ook de mogelijkheid om kleurrijk licht te mengen.

White ambiance
Alle Philips Hue Filament-lampen zijn nu ook verkrijgbaar in White ambiance, waardoor het mogelijk is om elke tint van warm tot koel wit licht te gebruiken. De Filament-reeks blijft groeien met een White Filament E14-kaarslamp.

De Philips Hue slimme lampen in de portfolio’s White, White ambiance en White and color ambiance zijn nu ook verkrijgbaar in varianten van 1.100 en 1.600 lumen.

Plafondlampen
De nieuwe reeks Philips Hue-plafondlampen brengt kleuren naar woon- of slaapkamers. Het Philips Hue Surimu-plafondpaneel sluit vrijwel vlak aan op het plafond en is verkrijgbaar in zowel rechthoekige als vierkante ontwerpen. De Philips Hue Enrave-plafondlamp is verkrijgbaar in zwart en wit en biedt warm tot koel wit licht voor de woonkamer, slaapkamer of keuken. De Enrave is ook verkrijgbaar als hanglamp, die een licht naar beneden schijnt op een eettafel of keukeneiland en tegelijkertijd een decoratieve gloed naar boven werpt.

Hue App 4.0
Vanaf 1 september is de onlangs gelanceerde Philips Hue App 4.0 voorzien van dynamische scènes.

Daarnaast kondigt Signify al een andere nieuwe functie aan die in het najaar van 2021 aan de Hue-scènegalerij zal worden toegevoegd. Met speciaal ontworpen scènes die 24 uur duren, passen lampen hun kleur en helderheid aan naarmate de tijd verstrijkt. De eerste nieuwe scène, natuurlijk licht, bootst de beweging van de zon na gedurende de dag met warm tot koel wit licht om de productiviteit te ondersteunen, maar ook het algemene well-being. De tijdsblokken kunnen worden aangepast op basis van dagelijkse routines.

Hue play HDMI sync box
Ten slotte verwelkomen gamefanaten in het najaar van 2021 een software-update voor de Philips Hue Play HDMI sync box. Gebruikers zullen hun sync box kunnen updaten om compatibel te zijn met de nieuwste gameconsoles met 120Hz-ondersteuning, zodat competitieve spelers met de hoogste verversingssnelheid altijd aan de top van het spel staan. De sync box kan 120 hertz ondersteunen met een beeldresolutie van 1.080 pixels  en 1.440 pixels. Als alternatief, als de hoogste beeldresolutie de voorkeur heeft, blijft de huidige sync box ook een 4K-beeldresolutie ondersteunen tot een verversingssnelheid van 60 hertz.

Nu in LED Magazine

september 2021

Peter Hanselaer wil naar een algemeen “imaging” gebaseerd lichtkwaliteitsmodel | ‘Kunnen we meten wat we zien?’ NMBS vervangt 15.110 lampen op Antwerpen-Centraal met led: ‘Het is alleen al een kunst om de goede...
Vacatures
ETAP Lighting via Voltys Executive Search & Recruitment zoekt:

Accountmanager Lichtadviseur Amsterdam NH

Je bouwt een lange termijn relatie uit met de architecten, installateurs, bouw-adviesbureaus en project- en gebouweigenaren als ook investeerders in jouw regio. Je spoort mogelijke projecten op en werkt hiervoor in samenspraak met R&D een op maat...
Fulltime (40 uur) - Amsterdam
CLS LED zoekt:

Lichtadviseur / Accountmanager

Functieomschrijving Als lichtadviseur heb jij een passie voor licht en weet jij dit over te brengen op je vaste relaties, maar ook op prospects. Je werkgebied is geheel Nederland en je bent dagelijks op de weg om aan geïnteresseerden...
Fulltime (40 uur) - Wijchen, 6604 LM, 2523
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!