LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Signify: nieuwe integratie Philips Hue lampen met op muziekapp Spotify

Signify: nieuwe integratie Philips Hue lampen met op muziekapp Spotify

Signify heeft voor Philips Hue de krachten gebundeld met Spotify om een integratie van licht en muziek te bieden. Het Philips Hue-account wordt hiertoe via de app gekoppeld aan het Spotify-account van de gebruiker.

Dankzij Philips Hue + Spotify is het Philips Hue-systeem verrijkt met een nieuw algoritme dat de metadata van elk nummer in realtime analyseert om de lichten te laten knipperen, dimmen, feller te maken en van kleur te veranderen, samen met de beat, stemming, het genre en tempo van alle muziek op Spotify.

Gratis
Gebruikers kunnen de synchronisatie starten en stoppen, de helderheid en intensiteit van de lichten wijzigen of een palet kiezen om de kleuren van de lichten te veranderen.

De Philips Hue- en Spotify-integratie is gratis te gebruiken met de Philips Hue-app - alleen een Hue Bridge en kleurgeschikte Philips Hue-lampen zijn nodig, zoals slimme lampen met witte en gekleurde ambiance, een Hue Go of de nieuwe lichtstrip. Omdat de integratie is ingebed in de Philips Hue-app, is er geen microfoon nodig om op de muziek te reageren. Dit zorgt ervoor dat de lichten op de muziek kunnen reageren zonder storende achtergrondgeluiden en biedt volledige flexibiliteit om tegelijkertijd de telefoon voor andere doeleinden te gebruiken. 

De Philips Hue + Spotify-integratie wordt sinds 1 september gratis en wereldwijd uitgerold als een early access-programma voor gebruikers van de Philips Hue App 4. Na oktober 2021 zal de functie een permanent onderdeel zijn van de Hue App 4.

Nu in LED Magazine

juni 2021

Praktijkrichtlijn daglicht in gebouwen in de maak: ‘NEN-EN 17037 slaat brug tussen de bouwkolom en lichtspecialisten’ Gunneman: lichttoepassing in extreme en veeleisende omstandigheden | ‘In het lichtplan 2.0 komen kwaliteit...
Vacatures
Wever & Ducré Via Voltys Executive Search & Recruitment zoekt:

Accountmanager Architectural Lighting

Wever & Ducré is op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde accountmanager om een mooie bijdrage te gaan leveren aan het groeiende bedrijf. Met begeleiding en coaching van een commercieel directeur zal je zelfstandig aan projecten...
Fulltime (40 uur) - Amersfoort
Luxendi zoekt:

Led Lighting & Control Engineer

Led Lighting & Control Engineer Ben jij gepassioneerd door Led verlichting en de besturing hiervan. Ben je opzoek naar een veelzijdige baan en ben je nieuwsgierig aangelegd? Dan zoeken wij jou! 40 uur - Breda / Antwerpen Luxendi...
Fulltime (40 uur) - Breda, 4817 ZN, 7139 en Antwerpen, B-2160, Unit 8
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!