LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Signify breidt WiZ-portfolio uit met tafellampen, opbouwspots en plafondlampen
© Signify

Signify breidt WiZ-portfolio uit met tafellampen, opbouwspots en plafondlampen

Signify introduceert een nieuwe WiZ-reeks aan slimme verlichtingsproducten voor dagelijks gemak. Het gaat onder meer om tafellampen, opbouwspots en plafondlampen.

Met het ecosysteem en nieuwste productassortiment van WiZ - bestaande uit slimme tafellampen, plafondlampen en accessoires - is het volgens de fabrikant eenvoudiger dan ooit om een huis helemaal geconnecteerd te maken. De nieuwe producten zijn verkrijgbaar sinds 1 september.

Dubbele lichtzone
De nieuwe WiZ Hero is een compacte, veelzijdige tafellamp die met één simpele tik de perfecte sfeer creëert om te lezen, te werken of te ontspannen. De lamp wordt geleverd met voorgeprogrammeerde wek- en bedtijdmodi. De tikbediening van de WiZ Hero is eenvoudig genoeg voor kinderen om hem als nachtkastlampje te gebruiken.

Nog een nieuwe lamp is de WiZ Squire-tafellamp. Met zijn ontwerp met dubbele lichtzone kan elke lege muur getransformeerd worden met een uitspatting van gekleurd licht, terwijl er een zachte gloed wordt verspreid op het oppervlak.   

Plafondlampen
Voor subtiel slim licht kiest men WiZ SuperSlim Tunable White-plafondlampen. Met de Circadian Rhythm-modus kan men de natuurlijke overgang van zonlicht gedurende de dag in huis nabootsen.

De WiZ Adria Daylight Dimmable en Warm Dimmable-plafondlampen brengen slimme lichtfuncties naar meer functionele ruimten van het huis, zoals de keuken, badkamer of hal. De plafondlampen kunnen aan de WiZ-app worden gekoppeld om de verlichting te dimmen met de app- of stembediening.

Accentueren
De WiZ Full color of Tunable White-opbouwspots kunnen opvallende kenmerken in huis accentueren met gerichte verlichting.

De nieuwe matglazen lamp van WiZ is specifiek geschikt om op te hangen boven eettafels of voor zichtbare lampen die wat extra elegantie kunnen gebruiken. Deze karakteristieke lamp verspreidt gelijkmatig warm tot koel instelbaar wit licht dat prettig aanvoelt voor de ogen dankzij het zachte, matte oppervlak.

Smart Plug
Met de Smart Plug van WiZ kunnen niet-slimme lampen en apparaten, zoals draagbare ventilatoren of vloerlampen, slim worden gemaakt en draadloos worden bediend met de WiZ-app of een spraakassistent. Gebruikers kunnen timers en routines instellen en het licht of apparaat bedienen als ze niet thuis zijn. De nieuwe Smart Plug heeft een ingebouwde vermogensmeter die het stroomverbruik monitort voor energie-optimalisatie.

Het ecosysteem van WiZ wordt geleverd met een gebruiksvriendelijke app en plug-and-play apparaten die werken via bestaande wifi-netwerken en Bluetooth. 

Philips Smart LED
Naast WiZ en Philips Hue, voegt Signify nog een derde merk slimme lampen toe aan zijn portfolio: de Philips Smart led-lampen. Met Philips Smart LED, dat werkt op het WiZ-platform, biedt Signify een toevoeging voor de connected markt om volgens het bedrijf de echte massa in beweging te krijgen en te converteren naar slimme verlichting. Philips Smart LED bestaat vooralsnog uit een assortiment slimme lampen die selectief en onder andere verkrijgbaar zijn binnen het DIY en food-kanaal.

Nu in LED Magazine

juni 2021

Praktijkrichtlijn daglicht in gebouwen in de maak: ‘NEN-EN 17037 slaat brug tussen de bouwkolom en lichtspecialisten’ Gunneman: lichttoepassing in extreme en veeleisende omstandigheden | ‘In het lichtplan 2.0 komen kwaliteit...
Vacatures
Bever Innovations zoekt:

Sales Manager Industriële verlichting

Sales Manager Industriële verlichting (Full-time)   Ben jij de enthousiaste en getalenteerde Sales Manager Industriële verlichting die ons team komt versterken? Bever Innovations B.V. Werken bij Bever Innovations...
Fulltime (40 uur) - Techniekweg 2, 4301 TR, Zierikzee
Wever & Ducré Via Voltys Executive Search & Recruitment zoekt:

Accountmanager Architectural Lighting

Wever & Ducré is op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde accountmanager om een mooie bijdrage te gaan leveren aan het groeiende bedrijf. Met begeleiding en coaching van een commercieel directeur zal je zelfstandig aan projecten...
Fulltime (40 uur) - Amersfoort
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!