LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
OVLNL Academy van start voor opleiding in openbare verlichting

OVLNL Academy van start voor opleiding in openbare verlichting

De OVLNL Academy en de bijbehorende website ovlnl-academy.nl zijn officieel gelanceerd. De OVLNL Academy verzorgt 6 verschillende opleidingen in openbare verlichting.

Op de website zijn het eerste aanbod aan opleidingen en de planning te vinden. Op dit moment zijn er 7 docenten van verschillende bedrijven en overheidsinstellingen betrokken bij de 6 verschillende opleidingen.

Docentencorps
Het docentencorps bestaat uit gerenommeerde namen uit de openbareverlichtingsbranche. Deze docenten moeten garant staan voor de kwaliteit van de opleidingen.

Na jaren van afwezigheid is er weer een volledige opleiding Openbare verlichting met de naam: ‘OVL 9 daagse’. Iedere aangesloten docent is betrokken geweest bij het samenstellen, opstellen en uitwerken van deze opleiding. Allemaal zullen zij een of meerdere modules voor hun rekening nemen. Aan het eind van deze opleiding heeft een deelnemer over praktisch alle aspecten van het vakgebied kennis opgedaan en zal hij/zij veel beter in staat zijn om zaken te beoordelen en de juiste keuzen te maken. Op 5 onderwerpen kan een extra module gevolgd worden. Deze 5 onderwerpen kunnen ook separaat gevolgd worden.

Uitbreiden
De komende periode gaat de academy samen met de deelnemers op zoek naar relevante onderwerpen en zal het aanbod zich langzaam uitbreiden. Daarom is de  OVLNL Academy op zoek naar deskundige samenwerkingspartners die ideeën voor een opleiding hebben. De opleidingscommissie van de OVLNL Academy is een belangrijke factor in het bepalen van het opleidingsprogramma. Zij bepalen het programma en bewaken de kwaliteit.

De oprichting van de OVLNL Academy is een initiatief van OVLNL en Van Bochove Openbare Verlichting.

Nu in LED Magazine

juni 2021

Praktijkrichtlijn daglicht in gebouwen in de maak: ‘NEN-EN 17037 slaat brug tussen de bouwkolom en lichtspecialisten’ Gunneman: lichttoepassing in extreme en veeleisende omstandigheden | ‘In het lichtplan 2.0 komen kwaliteit...
Vacatures
CLS LED zoekt:

Lichtadviseur / Accountmanager

Functieomschrijving Als lichtadviseur heb jij een passie voor licht en weet jij dit over te brengen op je vaste relaties, maar ook op prospects. Je werkgebied is geheel Nederland en je bent dagelijks op de weg om aan geïnteresseerden...
Fulltime (40 uur) - Wijchen, 6604 LM, 2523
Groenovatie B.V. zoekt:

Content Marketing & Fotografie

Ben jij op zoek naar een leuke baan in Joure?  Wil jij deel uitmaken van een deskundig, jong en gezellig team? Ben jij minstens hbo-opgeleid en heb jij minimaal 1 jaar werkervaring op het gebied van marketing? Lees dan snel verder want wij...
Parttime (24 uur) - Joure, 8502TH, 3G
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!