LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Fulham introduceert uv C-desinfecterende led-modules

Fulham introduceert uv C-desinfecterende led-modules

Fulham onderkent de absolute noodzaak van desinfecterende en steriliserende uv C-led-modules en introduceert daarom 2 nieuwe varianten.

Voor beide modules die gedistribueerd worden door Elincom Electronics geldt dat ze uv C-straling in 270-280 nanometer en uv A in 395-405 nanometer uitgeven.

Controller voor fluctuaties
Een geïntegreerde controller vangt de fluctuaties aan de ingangsspanning op, zodat deze geen invloed hebben op de uv-output. Er kunnen meerdere modules parallel gekoppeld worden met de aansluitklemmen aan de uiteinden van de modules.

Er is een geïntegreerde module uitgerust met 9 led’s in een aluminium extrusie met uitstekende thermische eigenschappen, afmetingen 203 x 32 x 7,4 millimeter. Verder is er een geïntegreerde module met 12 led’s, als losse led-strip met afmetingen 281 x 19,2 x 6,8 millimeter.

De module is compatibel met de Ledil IP67 295 x 42 millimeter-lenzen om de straling te focussen naar 14, 30 of 60 graden, afhankelijk van de toepassing.

Beveiligingssysteem
Omdat uv C schadelijk is voor de menselijke huid en ogen is een beveiligingssysteem gangbaar. Fulham kan met de BT-smartbridge in combinatie met een PIR-sensor menselijke aanwezigheid herkennen en daarmee de led-driver uitschakelen.

Met de uv C-led-modules van Fulham is het mogelijk om snel en eenvoudig een totaaloplossing te maken voor het desinfecteren van producten, met name die van hand tot hand gaan in de retail: sieraden, horloges, smartphones et cetera.

Nu in LED Magazine

juni 2021

Praktijkrichtlijn daglicht in gebouwen in de maak: ‘NEN-EN 17037 slaat brug tussen de bouwkolom en lichtspecialisten’ Gunneman: lichttoepassing in extreme en veeleisende omstandigheden | ‘In het lichtplan 2.0 komen kwaliteit...
Vacatures
Wever & Ducré Via Voltys Executive Search & Recruitment zoekt:

Accountmanager Architectural Lighting

Wever & Ducré is op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde accountmanager om een mooie bijdrage te gaan leveren aan het groeiende bedrijf. Met begeleiding en coaching van een commercieel directeur zal je zelfstandig aan projecten...
Fulltime (40 uur) - Amersfoort
Luxendi zoekt:

Led Lighting & Control Engineer

Led Lighting & Control Engineer Ben jij gepassioneerd door Led verlichting en de besturing hiervan. Ben je opzoek naar een veelzijdige baan en ben je nieuwsgierig aangelegd? Dan zoeken wij jou! 40 uur - Breda / Antwerpen Luxendi...
Fulltime (40 uur) - Breda, 4817 ZN, 7139 en Antwerpen, B-2160, Unit 8
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!