LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
LEDVANCE presenteert FLOODLIGHT MAX voor sport- en buitenfaciliteiten
© LEDVANCE

LEDVANCE presenteert FLOODLIGHT MAX voor sport- en buitenfaciliteiten

LEDVANCE heeft zijn outdoorassortiment uitgebreid met FLOODLIGHT MAX: een verlichtingsoplossing met hoge intensiteit voor grotere sport- en outdoorfaciliteiten.

De robuuste schijnwerpers met een hoog vermogen (IK08 en IP66) bieden een lichtopbrengst tot 164.000 lumen en een energie-efficiëntie tot 137 lumen per watt.

Modulaire ontwerp
Hierdoor zijn het energiebesparende vervangers voor conventionele schijnwerperoplossingen met hogedruklampen. Dankzij hun modulaire ontwerp – 2 tot 4 module – en 4 verschillende lichtbundels bestrijken ze verschillende toepassingen. De range heeft een levensduur van 75.000 uur (L80) en wordt in alle versies geleverd in de lichtkleur 5.700 kelvin.

Verschillende mastposities
Deze nieuwe schijnwerperfamilie is volgens LEDVANCE snel, eenvoudig en flexibel te installeren. De voeding en het armatuur zijn gescheiden, wat betekent dat de componenten ook afzonderlijk in verschillende mastposities kunnen worden gemonteerd. Een stevige en flexibele beugel maakt een snelle en eenvoudige montage met één schroef mogelijk – hetzij op trussen of hangend; bijvoorbeeld aan een kraan voor verlichting van bouwterreinen.

Dimmen tot 50 procent is ook eenvoudig dankzij de bedrading. Zo kunnen de modules naar behoefte afzonderlijk in- en uitgeschakeld worden. FLOODLIGHT MAX-armaturen van LEDVANCE zijn verkrijgbaar in diverse vermogens en lichtkleuren.

Nu in LED Magazine

juni 2021

Praktijkrichtlijn daglicht in gebouwen in de maak: ‘NEN-EN 17037 slaat brug tussen de bouwkolom en lichtspecialisten’ Gunneman: lichttoepassing in extreme en veeleisende omstandigheden | ‘In het lichtplan 2.0 komen kwaliteit...
Vacatures
Luxendi zoekt:

Led Lighting & Control Engineer

Led Lighting & Control Engineer Ben jij gepassioneerd door Led verlichting en de besturing hiervan. Ben je opzoek naar een veelzijdige baan en ben je nieuwsgierig aangelegd? Dan zoeken wij jou! 40 uur - Breda / Antwerpen Luxendi...
Fulltime (40 uur) - Breda, 4817 ZN, 7139 en Antwerpen, B-2160, Unit 8
Bever Innovations zoekt:

Sales Manager Industriële verlichting

Sales Manager Industriële verlichting (Full-time)   Ben jij de enthousiaste en getalenteerde Sales Manager Industriële verlichting die ons team komt versterken? Bever Innovations B.V. Werken bij Bever Innovations...
Fulltime (40 uur) - Techniekweg 2, 4301 TR, Zierikzee
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!