LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Norton levert led-verlichting op maat voor Rembrandt Tower Amsterdam

Norton levert led-verlichting op maat voor Rembrandt Tower Amsterdam

Norton heeft diverse verdiepingen van de Rembrandt Tower voorzien van licht op maat. De Rembrandt Tower is een iconisch gebouw aan de rand van het stadshart van Amsterdam.

De architectuur van het 135 meter hoge en 36 verdiepingen tellende gebouw is geroemd, alsook de afwerking van de kantoren. Het wordt gezien als een van de meest prestigieuze gebouwen van Nederland. De locatie vestigt diverse bedrijven en biedt ruimte voor vergaderingen, zakelijke evenementen en boardroommeetings.

Led-verlichting op maat
In het kader van verduurzaming van het pand moest de bestaande verlichting  worden vervangen door een led-oplossing. De tl-armaturen zijn in het verleden speciaal ontwikkeld voor de Rembrandt Tower en ook aan de nieuwe armaturen werden weer hoge eisen gesteld ten aanzien van design en functionaliteit. Norton is gevraagd om een ontwerp voor te stellen, waarbij naast de hiervoor genoemde punten, ook de bevestiging, maatvoering en luchtzuivering die via de armaturen plaatsvindt, in het ontwerp van de nieuwe led-armaturen werd meegenomen.

De op maat gemaakte bandrasterarmaturen zijn voorzien van een Miro 4 mat parabolisch optiek dan wel een microprismatische afscherming voor een optimale glare control en hoge efficiëntie. Inmiddels zijn meerdere verdiepingen in het gebouw uitgerust met deze maatwerkarmaturen.

De begane grond is voorzien van koofverlichting, die zorgt voor een warme sfeer en een hartelijk welkom aan de ontvangstbalie. In de koof is de SMV LED in 3.000 kelvin toegepast.

Nu in LED Magazine

december 2021

SPIE wil de boel in beweging brengen: ‘Industrie benut kansen voor verduurzaming en verslimming met led-verlichting nog te weinig’ Ledgnd: van start-up naar scale-up in glastuinbouw onder licht | ‘Je moet exact weten wat je...
Vacatures
Q-CAT Lighting zoekt:

Sales & marketing support (led- en glasvezelverlichting)

Ga aan de slag in de inspirerende en uitdagende wereld van licht! Als sales & marketing  support ben je de spil in ons verkoopproces. Je bent accuraat, doelgericht, stressbestendig, klantgericht, je beschikt over een goede dosis...
32-40 uur - Van Heekstraat 11, 3125 BN Schiedam
Modernista zoekt:

Sales support medewerker

  Vacature - Modernista Rijswijk Sales Support medewerker Modernista levert passende verlichting voor de buitenruimte aan gemeenten, provincies en bedrijven. Wij bieden hiervoor een collectie lichtarmaturen van Europese...
Parttime (24 uur) - Rijswijk, 2288 GV
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!