LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
LightRec Gouden Bakkie Awards 2020 in teken van ‘operational exellence’
© WeCycle

LightRec Gouden Bakkie Awards 2020 in teken van ‘operational exellence’

De uitreiking van de Gouden Bakkie Awards 2020 door LightRec stond dit jaar in het teken van operational exellence. 5 organisaties hebben tijdens de Nationale Recycleweek een LightRec Gouden Bakkie Award ontvangen.

Dit vanwege het succesvol inzamelen van lampen en armaturen voor recycling. GRB Verlichtingsonderhoud en Hortilux Schréder (groeilichtoplossingen voor de internationale glastuinbouw) zamelden de meeste lampen in. Van Gelder Verkeerstechniek (openbare verlichting) en tuincentra GroenRijk en Intratuin kregen de Award voor hun organisatorisch hoogwaardige inzameling en krachtige ondersteunende communicatie.

Onderscheiden
De Gouden Bakkie Award wordt jaarlijks toegekend aan bedrijven en/of gemeenten die zich op het gebied van inzameling van lampen en armaturen positief (hebben) onderscheiden. Het daadwerkelijk ingezamelde gewicht aan lampen en armaturen kan daarvoor een indicatie zijn, maar ook een langjarige vlekkeloze executie van de inzameling, dan wel het actief ondersteunen van LightRec en Stichting OPEN, de producentenorganisatie achter de Wecycle-campagnes en -inleverpunten, kunnen aanleiding zijn voor een Gouden Bakkie Award.

Tuincentra
Zo ontvingen de tuincentra van Intratuin en GroenRijk dit jaar een Award vanwege hun langjarige voorbeeldrol in de logistieke handeling van de Wecycle-inzamelmeubels.

GRB Verlichtingsonderhoud is een andere partij die al meer dan 2 decennia voorbeeldig samenwerkt met LightRec en Stichting OPEN.

Groeilicht
Het Westlandse Hortilux Schréder, marktleider in de ontwikkeling, levering en toepassing van groeilichtoplossingen voor de internationale glastuinbouw, behoort tot de grootste inzamelaars in de sector. Volgens manager Operations & Service Patrick van den Berg komt dat omdat naast de reguliere vervangingsmarkt er sprake is van een transitie van traditionele hps-lampen naar nieuwe generatie led-verlichting.

Tot de 5 winnaars van de Gouden Bakkie Award 2020 behoort ook Van Gelder Verkeerstechniek uit Nijkerk. Met 11 vestigingen door het land is dit bedrijf een bekende speler in het installeren en onderhouden van openbare verlichting zoals lichtmasten, tunnelverlichting, wegbewijzering en verkeerstekens. Ook bij dit bedrijf is operational exellence de belangrijkste aanleiding voor een Award.

Nu in LED Magazine

december 2021

SPIE wil de boel in beweging brengen: ‘Industrie benut kansen voor verduurzaming en verslimming met led-verlichting nog te weinig’ Ledgnd: van start-up naar scale-up in glastuinbouw onder licht | ‘Je moet exact weten wat je...
Vacatures
Modernista zoekt:

Sales support medewerker

  Vacature - Modernista Rijswijk Sales Support medewerker Modernista levert passende verlichting voor de buitenruimte aan gemeenten, provincies en bedrijven. Wij bieden hiervoor een collectie lichtarmaturen van Europese...
Parttime (24 uur) - Rijswijk, 2288 GV
Q-CAT Lighting zoekt:

Sales & marketing support (led- en glasvezelverlichting)

Ga aan de slag in de inspirerende en uitdagende wereld van licht! Als sales & marketing  support ben je de spil in ons verkoopproces. Je bent accuraat, doelgericht, stressbestendig, klantgericht, je beschikt over een goede dosis...
32-40 uur - Van Heekstraat 11, 3125 BN Schiedam
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!