LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Innr brengt eigen bridge op de markt
© Innr

Innr brengt eigen bridge op de markt

Innr brengt de vernieuwde Innr bridge op de markt. Met deze bridge verbindt men slimme lampen aan de eveneens vernieuwde Innr app, waardoor lampen altijd en overal te bedienen zijn.

Ook als internet uitvalt. Slimme armaturen, buitenverlichting, schakelaars of sensoren kunnen gekoppeld worden en zo wordt een mesh-netwerk gecreëerd voor optimaal bereik door het hele huis. Lampen zijn vervolgens eenvoudig te bedienen met smartphone of stem. Alle slimme apparaten zijn te koppelen aan de Innr Bridge.

Tot 30 lampen
De Innr Bridge kan tot 30 lampen tegelijk aansturen. Naast peertjes of spotjes kunnen ook slimme plafond-, inbouw- en buitenverlichting moeiteloos worden gekoppeld aan de app. Voor extra comfort kunnen slimme schakelaars en sensoren worden toegevoegd, die later dit jaar verkrijgbaar zijn. Dankzij sensoren hoeft men geen knop meer aan te raken. 

Met de Innr-app kan iedere lamp worden geschakeld, gedimd en van kleur worden veranderd. Uiteraard bestuurt de app de slimme (zigbee) lampen die aan de Innr Bridge gekoppeld zijn, maar uniek is volgens het bedrijf dat met deze app ook de Innr wifi-lampen bediend kunnen worden. In de app zijn verschillende groepen te maken met een combinatie van Zigbee en wifi-lampen en zijn deze samen te bedienen.

De Innr-app is volledig vernieuwd. Zo kunnen lampen individueel of per kamer worden bediend, vooraf ingestelde routines worden gekozen of zelf routines worden gemaakt met favoriete instellingen, of alle verlichting in het hele huis in één keer worden uitgezet. Ook is een dag- of weekprogramma te maken, afgestemd op persoonlijke wensen.

Nu in LED Magazine

december 2021

SPIE wil de boel in beweging brengen: ‘Industrie benut kansen voor verduurzaming en verslimming met led-verlichting nog te weinig’ Ledgnd: van start-up naar scale-up in glastuinbouw onder licht | ‘Je moet exact weten wat je...
Vacatures
Thal Technologies zoekt:

Sale Engineer LED

Sale Engineer LED Thal Technologies is een groeiend, dynamisch en technisch bedrijf in hoogwaardige technische ‘performance materials’ en produceert high-end industriële LED modules. Wij zijn op zoek naar een Sale Engineer LED...
Fulltime (40 uur) - Almere, 1333MS 9
Q-CAT Lighting zoekt:

Sales & marketing support (led- en glasvezelverlichting)

Ga aan de slag in de inspirerende en uitdagende wereld van licht! Als sales & marketing  support ben je de spil in ons verkoopproces. Je bent accuraat, doelgericht, stressbestendig, klantgericht, je beschikt over een goede dosis...
32-40 uur - Van Heekstraat 11, 3125 BN Schiedam
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!