LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Norton presenteert AXP-E multilumen
© Norton

Norton presenteert AXP-E multilumen

De waterdichte Norton AXP-E-serie (IP65) is uitgebreid met de multilumen-uitvoering. Hierdoor heeft de AXP-E meer functionaliteiten en is nog gemakkelijker te installeren.

Met de nieuwe multilumen uitvoering heeft men met één armatuur een lichtoplossing in handen waarbij men op locatie bepaalt welke van de 4 lumeninstellingen men kiest.

Opalen acrylglas kap
Dit armatuur is voorzien van de laatste led-technologie. Gecombineerd met een opalen acrylglas kap die zorgt voor een diffuus lichtbeeld en een behuizing van polyester versterkt met glasvezel voor een brede toepasbaarheid. Het armatuur is standaard voorzien van RVS borgclips en wordt geleverd inclusief wartel en plafondbeugels voor een eenvoudige en snelle montage.

De AXP-E is uitgevoerd met een multilumen dipswitch, waardoor tijdens installatie op eenvoudige wijze uit 4 lumenvarianten de meest efficiënte lumenstroom gekozen kan worden voor de ruimte die verlicht moet worden. Met één armatuur kunnen dus diverse lichtvragen worden ingevuld.

155 lumen per watt
De AXP-E wordt gebruikt bij nieuwbouwprojecten of om bestaande installaties met fluorescentie-armaturen te vervangen. Met de efficiëntie (tot 155 lumen per watt ) en lange levensduur (50.000 uur L80/B10) is dit Europese product de ideale vervanger voor tl-armaturen. Tot 60 procent energie wordt bespaard.

2 uitvoeringen
De AXP-E is leverbaar in 2 basisuitvoeringen: de AXP-E 84 2800/3500/4100/5100LM L120 en de AXP-E 84 3700/4400/5400/6000LM L150.

Deze standaarduitvoeringen kunnen ook geleverd worden met 1- of 3-fase-doorvoerbedrading en/of noodverlichting. Als accessoire is een beschermkorf beschikbaar voor zowel L120 als L150 waarmee het armatuur wordt beschermd tegen vandalisme en diefstal.

Nu in LED Magazine

december 2021

SPIE wil de boel in beweging brengen: ‘Industrie benut kansen voor verduurzaming en verslimming met led-verlichting nog te weinig’ Ledgnd: van start-up naar scale-up in glastuinbouw onder licht | ‘Je moet exact weten wat je...
Vacatures
Modernista zoekt:

Sales support medewerker

  Vacature - Modernista Rijswijk Sales Support medewerker Modernista levert passende verlichting voor de buitenruimte aan gemeenten, provincies en bedrijven. Wij bieden hiervoor een collectie lichtarmaturen van Europese...
Parttime (24 uur) - Rijswijk, 2288 GV
Thal Technologies zoekt:

Sale Engineer LED

Sale Engineer LED Thal Technologies is een groeiend, dynamisch en technisch bedrijf in hoogwaardige technische ‘performance materials’ en produceert high-end industriële LED modules. Wij zijn op zoek naar een Sale Engineer LED...
Fulltime (40 uur) - Almere, 1333MS 9
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!