LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
CLS levert led voor wetenschap en kunst in één

CLS levert led voor wetenschap en kunst in één

CLS heeft led-verlichting geleverd voor het interactief wetenschapsmuseum ‘We The Curious’ in Bristol. Daar staan nieuwsgierigheid, kunst en educatie centraal.

‘We The Curious’ is een interactief wetenschapsmuseum in Bristol. In de nieuwe tentoonstelling ‘What if’ staan de vragen van inwoners uit Bristol in het middelpunt. Uit 10.000 verzamelde vragen vanuit iedere postcode van Bristol zijn er 7 geselecteerd met de thema’s: geluk, het universum, onzichtbaarheid, ontdekking, de ziel, ziekte en tijd. De tentoonstelling is vervolgens hieromheen gebouwd. 

Multimediale beleving
What if’ plaatst de bezoeker midden in de wetenschap. Zo is een van de highlights van de expositie een experience met 360-graden-projectie, waar presentaties en workshops gegeven worden. System Integrator Ata Tech heeft het project samen met ontwerpbureau Kossmanndejong, exhibitbouwer Bruns, interactief mediabedrijf Kiss the frog, software-developer Calvium, light designer Simon Corder en het We The Curious-team, tot een prachtig resultaat gebracht.

Voor de verlichting is er gekozen voor de CLS Jade Zoom. Een veelgebruikt armatuur door light designers over de hele wereld, dankzij deze kenmerken: hoge kwaliteit led-lichtbronnen van Citizen of Xicato, met CRI-waarden tot CRI>98; zoombereiken van 9° tot 58° (Citizen) of 11° tot 67° (Xicato); grote keuzemogelijkheid in type aansturing. Local dim, DALI, DMX, Casambi Bluetooth & Wireless DMX; verschillende montagemogelijkheden; track-adapter, inbouwrozet of m10 draadeinde.

Naast de Zoom is de Jade-serie ook leverbaar in de varianten Jade S, Jade HD, Jade Expo, Jade (Zoom) Tunable White en Jade Colour Flow. 

Nu in LED Magazine

december 2021

SPIE wil de boel in beweging brengen: ‘Industrie benut kansen voor verduurzaming en verslimming met led-verlichting nog te weinig’ Ledgnd: van start-up naar scale-up in glastuinbouw onder licht | ‘Je moet exact weten wat je...
Vacatures
Thal Technologies zoekt:

Sale Engineer LED

Sale Engineer LED Thal Technologies is een groeiend, dynamisch en technisch bedrijf in hoogwaardige technische ‘performance materials’ en produceert high-end industriële LED modules. Wij zijn op zoek naar een Sale Engineer LED...
Fulltime (40 uur) - Almere, 1333MS 9
Q-CAT Lighting zoekt:

Sales & marketing support (led- en glasvezelverlichting)

Ga aan de slag in de inspirerende en uitdagende wereld van licht! Als sales & marketing  support ben je de spil in ons verkoopproces. Je bent accuraat, doelgericht, stressbestendig, klantgericht, je beschikt over een goede dosis...
32-40 uur - Van Heekstraat 11, 3125 BN Schiedam
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!