(foto: Bever Innovations)

Bever Innovations produceert 100.000ste led-display I-Catcher

Bever Innovations heeft een nieuwe mijlpaal bereikt, de productie van de 100.000ste led-display I-Catcher. Deze maand is om exact te zijn de 101.094ste display gemaakt. Onder meer Shell, BP en Total nemen ze af.

Bever Innovations is een Nederlandse producent van intelligente in- en outdoor led-oplossingen met een 100 procent focus op de petrol-retailindustrie. ‘We produceren deze hoogwaardige led-prijsdisplays nu tien jaar en zijn er trots op dat klanten zoals Shell, BP en Total in meer dan 54 landen over de hele wereld onze displays gebruiken’, aldus het bedrijf.

De productie en assemblage van de I-Catcher LED displays vindt plaatst bij twee sociale werkplaatsen in Zeeland: Orionis in Vlissingen en Dethon in Terneuzen. Het doel is een stimulerende omgeving te creëren voor mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking en tegelijkertijd bij te dragen aan meer werkgelegenheid voor mensen die wat verder van de arbeidsmarkt staan. ‘Wij ontwikkelen en produceren duurzame producten op basis van onze sociaal maatschappelijke betrokkenheid. We waarderen onze medewerkers op de sociale werkplaatsen om hun flexibiliteit en inzet waarmee ze bijdragen aan het succes van de led-displays. Het samenwerken met sociale werkplaatsen is voor ons net zo belangrijk, als het hoogwaardige en innovatieve karakter van onze displays’, aldus Jeannot Bruggeling, commercieel directeur bij Bever Innovations.

Nu de mijlpaal van 100.000 exemplaren is bereikt, stelt Bever Innovations zichzelf nieuwe doelen. Met een gemiddelde van 4 I-Catcher led-displays per prijszuil en de levering aan ongeveer 25.000 prijszuilen wereldwijd, is er volgens het bedrijf nog volop ruimte voor groei. ‘Door het vrijgeven van de brandstofprijzen neemt de vraag naar geïntegreerde systemen en oplossingen voor het doorvoeren van prijswijzigingen, snel toe. We zien volop mogelijkheden om ons bereik en de wereldwijde dekkingsgraad nog aanzienlijk uit te breiden. Dat doen we door het toepassingsgebied te verruimen via de integratie van communicatieapparatuur en led-technologie op de benzinestations.’

Rijksoverheid publiceert nieuwe en...

Lixero start businessunit voor optiekwinkels

Gemeente Nederweert wil 43 procent energie...

Valkenswaard: eind 2018 voor 40 procent...

Fagerhult ondertekent intentieverklaring om...

LED Industry Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!