LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Nederlandse led-lampen voor grootste kantorencomplex van Polen
(foto: Philips Lighting)

Nederlandse led-lampen voor grootste kantorencomplex van Polen

Philips Lighting verlicht de nieuw gebouwde Warsaw Spire, de op een na hoogste wolkenkrabber van Polen met een led-architectuurverlichtingssysteem van Philips.

Met meer dan 88.000 led-lichtpunten op de 220 meter hoge wolkenkrabber is het de grootste installatie met Philips Color Kinetics-technologie in Centraal Oost-Europa.

Het onlangs geopende complex van de Warsaw Spire, dat ligt in het zakendistrict van Warschau en het grootste kantorencomplex van Polen is, brengt de nieuwste trends op het gebied van architectuur en verlichtingsontwerp. De LED-installaties zijn geïnstalleerd tussen de gevelpanelen van het gebouw op een hoogte van 160 meter. De totale afmetingen van beide installatie bedragen meer dan 5.500 vierkante meter, vergelijkbaar met het formaat van een voetbalveld.

De informatie die wordt weergegeven op de led-installaties is zichtbaar binnen een straal van meerdere kilometers vanaf elke plek in Warschau. Tijdens de bouw van de wolkenkrabber werd de skyline van Warschau als welkomstgebaar en verrassing voor de inwoners van Warschau verlicht met een enorm ‘I love Warsaw’-bericht.