(foto: Saled)

Tandheelkundekliniek d’ Ouwe Haven opent haar deuren met led-verlichting

De nieuwe tandheelkundekliniek d’Ouwe Haven, gevestigd aan het Visrokersplein in Bunschoten, heeft haar deuren geopend. Hiermee werd ook de led-verlichting van Saled in gebruik genomen.

Tandkeelkundekliniek d’Ouwe Haven voldoet door de nieuwe led-verlichting aan alle normen wat betreft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). De patiëntvriendelijke oplossing van Saled is ruim 70 procent zuiniger ten opzichte van de gebruikelijke traditionele verlichting bij tandartsen. Zonder dat de patiënt wordt verblind is er voor de tandheelkundig specialist meer dan voldoende licht.

Door het plaatsen van 42 led-armaturen in het nieuwbouwpand bedraagt het verbruik van de totale verlichting op jaarbasis 1.560 megawattuur. Stef de Graaf, sales director van Saled: ‘De led-panelen zijn weggewerkt in de plafonds, wat een strakke uitstraling geeft. De lampen verblinden niet en zijn daardoor patiëntvriendelijk. Deze oplossing geeft ook minder hitte af, wat kostenbesparend werkt op de koeling van de behandelkamers. Met name in de zomerperiode zullen zowel patiënt als personeel dit als aangenaam ervaren.’ De realisatie van het project werd uitgevoerd door Saled in samenwerking met Mantek.

Veko introduceert led-productfamilie Duncan

Ruim 90 procent Nederlanders vervangt...

Wecycle: jongeren grote achterblijvers bij...

Bailey breidt decoratieve lichtserie uit met...

Woensdrecht plaatst honderden nieuwe...