(foto: Saled)

Tweede vestiging Autobedrijf Blokhuis volledig voorzien van led-verlichting

In Bunschoten werd eind 2016 de vestiging van Autobedrijf Blokhuis volledig voorzien van led-verlichting en in januari was de vestiging in Amersfoort aan de beurt.

Roelof Blokhuis wilde graag zijn panden energiezuinig en duurzaam maken en kwam daarvoor uit bij Saled om de huidige verlichting te vervangen door led-verlichting. In november 2016 werden ruim 100 led-lampen geïnstalleerd in de vestiging in Bunschoten om de showroom goed uit te lichten.

Roelof Blokhuis: ‘De led-verlichting is ons dermate goed bevallen dat we direct besloten hebben om ook onze vestiging in Amersfoort te voorzien van led.’ Monteurs van Saled hebben in januari 141 led-lampen geïnstalleerd in het pand aan de Maanlander.

Kia Blokhuis Amersfoort gaat hierdoor jaarlijks 22.616 kilowattuur besparen op de energierekening. Naast een besparing op energiekosten wordt er ook bespaard op vervangingskosten, waardoor de investering in led-verlichting binnen 21 maanden terugverdiend is. Een mooie bijkomstigheid voor Blokhuis is het sparen van het milieu door 12.799 kilogram minder CO2-uitstoot en 9.611 gram minder zwaveluitstoot per jaar.

Ook de lichtopbrengst in de showroom verbeterd: 380 lux op de vloer, terwijl dat voorheen 231 lux was. Blokhuis: ‘De verbeterde lichtopbrengst is zeer goed merkbaar in de showroom. Onze auto’s worden door de nieuwe led-verlichting veel mooier uitgelicht.’

LEDVANCE sluit zich aan bij United Nations...

PDENH en DOEN investeren in Volgroen

Amerika: Trump voert extra importheffing van 25...

Rusland presenteert spectaculaire lichtshows...

Vilvoorde voorziet park Drie fonteinen van...