(foto: Lemnis)

Distributieovereenkomst Lemnis Oreon en HybridTech

Lemnis Oreon – de Nederlandse producent van led-armaturen voor de glastuinbouw – heeft met het Amerikaanse installatiebedrijf HybridTech een samenwerkingsovereenkomst getekend.

HybridTech zal de lampen van Lemnis Oreon gaan opnemen in het assortiment en gaan betrekken bij een groot aantal projecten in de Verenigde Staten waarbij het bedrijf is betrokken.

De medische cannabis industrie groeit hard als gevolg van de legalisatie van het telen in een groot deel van Amerika en Canada. Op dit moment is in een groot aantal staten in Amerika het kweken van medische cannabis gelegaliseerd. In een klein aantal staten is het gebruik en telen van recreatieve cannabis eveneens gelegaliseerd. Het verbouwen van medische cannabis in een kas is relatief nieuw. Veel telers hebben jarenlang ervaring met het ‘indoor’ telen van (medische) cannabis of het telen van gewassen in een kas, waarbij vaak gebruik wordt gemaakt van kunstmatige belichting. Inmiddels worden volgens Lemnis de voordelen van kunstmatig belichten met led ten opzichte van traditionele SON-T belichting steeds overtuigender. Daarnaast sluiten de specifieke eigenschappen van de Oreon Grow Light aan bij de teelt-uitdagingen binnen de glastuinbouw en medische cannabis sector.

Recent, in Nederland uitgevoerd, wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat met de watergekoelde led-lampen van Lemnis Oreon goede cannabisteeltresultaten behaald kunnen worden.

LEDVANCE sluit zich aan bij United Nations...

PDENH en DOEN investeren in Volgroen

Amerika: Trump voert extra importheffing van 25...

Rusland presenteert spectaculaire lichtshows...

Vilvoorde voorziet park Drie fonteinen van...

LED Industry Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!