LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Sengled sluit overeenkomst met Seaborough voor led-retrofit buizen
(foto: Seaborough)

Sengled sluit overeenkomst met Seaborough voor led-retrofit buizen

Sengled heeft een ontwikkel- en verkoopovereenkomst gesloten met het Nederlandse bedrijf Seaborough voor de OneTLed-technologie.

Sengled zal de enige zogeheten ‘Original Design Manufacturer' (ODM) partij zijn voor de vervaardiging van universele TLed-producten (red. led-buizen die volledig compatibel zijn met alle magnetische en elektronische ballasten). Met de vervaardiging van deze universele TLed- producten kan volgens de bedrijven een nieuwe standaard in de markt worden gezet voor compatibele led-retrofit buizen.

In 2015 sloten het Chinese Opple Lighting en het Amsterdamse Seaborough al een Technical Cooperation Agreement (TCA) getekend voor de productie van Seaboroughs led-tl-technologie.

De OneTLed-technologie zal beschikbaar zijn in de producten van Sengled's eigen merken en in de producten van Sengled’s ODM-klanten. Sengled heeft de nieuwe universele TLed-producten met de OneTLed-technologie geïntroduceerd op de Guangzhou International Lighting Exhibition.

De universele TLed-producten zijn gezamenlijk ontwikkeld door Sengled en Seaborough en vormen een combinatie van hard- en softwareoplossingen. De OneTLed-technologie is compatibel met alle typen ballasten en is kostenefficiënt. Daarmee zorgen deze universele TLed-producten voor een veilige, kostenefficiënte en energiebesparende retrofit voor alle tl- armaturen en ballasten.