(foto: Seaborough)

Sengled sluit overeenkomst met Seaborough voor led-retrofit buizen

Sengled heeft een ontwikkel- en verkoopovereenkomst gesloten met het Nederlandse bedrijf Seaborough voor de OneTLed-technologie.

Sengled zal de enige zogeheten ‘Original Design Manufacturer' (ODM) partij zijn voor de vervaardiging van universele TLed-producten (red. led-buizen die volledig compatibel zijn met alle magnetische en elektronische ballasten). Met de vervaardiging van deze universele TLed- producten kan volgens de bedrijven een nieuwe standaard in de markt worden gezet voor compatibele led-retrofit buizen.

In 2015 sloten het Chinese Opple Lighting en het Amsterdamse Seaborough al een Technical Cooperation Agreement (TCA) getekend voor de productie van Seaboroughs led-tl-technologie.

De OneTLed-technologie zal beschikbaar zijn in de producten van Sengled's eigen merken en in de producten van Sengled’s ODM-klanten. Sengled heeft de nieuwe universele TLed-producten met de OneTLed-technologie geïntroduceerd op de Guangzhou International Lighting Exhibition.

De universele TLed-producten zijn gezamenlijk ontwikkeld door Sengled en Seaborough en vormen een combinatie van hard- en softwareoplossingen. De OneTLed-technologie is compatibel met alle typen ballasten en is kostenefficiënt. Daarmee zorgen deze universele TLed-producten voor een veilige, kostenefficiënte en energiebesparende retrofit voor alle tl- armaturen en ballasten.

ABN AMRO voorziet 64 gebouwen van taakgestuurde...

ETK Verlichting voorziet het Stedelijk...

Osram bereikt doorbraak met led op basis van...

Armada Janse voorziet spoorwegviaduct met...

Lightronics levert led-verlichting aan De...

LED Industry Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!