AMC

GIA Systems levert lichtsturing Adelante Zorggroep

Het gebouw van Adelante Zorggroep in Hoensbroek is feestelijk heropend, na 3 jaar renovatie. GIA Systems heeft meegewerkt om het gebouw te transformeren tot duurzaam pand door de lichtsturing te leveren.

Het lichtregelsysteem van GIA Systems werkt  zonder computers, switches of ethernet bekabeling, waardoor er geen software-update nodig is en het systeem niet gehackt kan worden. GIA Systems ontwikkelt systemen voor grote gebouwen in de zorgsector, scholen en utiliteitsbouw met als doel het comfort te verhogen en het energieverbruik te verlagen. Omdat elk project een specifieke combinatie vraagt, onderzoeken zij welke combinatie van  technieken het meest efficiënt is en indien nodig kan de afdeling Onderzoek & Ontwikkeling bijkomende functies ontwikkelen. Daarbij wordt steeds gekeken hoe zaken efficiënter aangepakt kunnen worden.

In het project Adelante ontwikkelde GIA een lichtsturing in de aula aan de hand van vooropgestelde scenario’s, te  bedienen middels touchscreens, om energie te besparen met een zo groot mogelijk comfort. 

Philips Lighting koopt Chinees...

TRILUX verhuist naar Data Club Offices

LedLight Europe levert led-verlichting bij...

VPT: Europese regelgeving Ecodesign 2020...

AAA-LUX introduceert zesde genereatie...

LED Industry Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!