(foto: CLS LED)

CLS levert led-verlichting voor luxe woonproject in Londens Twickenham

CLS heeft CLS-armaturen geleverd voor een luxe woonproject te Twickenham in Londen. Aan de binnenzijde is de villa voorzien van Luxo 3 CoB-inbouwarmaturen en speciaal aangepaste vloerarmaturen REVO Micro Inground.

CLS-armaturen worden volgens het bedrijf meer en meer in luxe woonprojecten wereldwijd ingezet. Tientallen luxevillaprojecten in onder meer Portugal en het Midden-Oosten zijn voorzien van CLS LED-verlichting.

Bij het Londense project zijn de buitengevels voorzien van, in het zwart uitgevoerde, HYLO Up & Down armaturen. De HYLO biedt ontwerpers de mogelijkheid om middels de CLS onlineconfigurator het armatuur zelf te configureren; zo kunnen er verschillende kleuren en optieken gekozen worden voor de onder- en bovenzijde. In totaal zijn er meer dan 400 configuraties mogelijk.

In de tuin werd gebruikgemaakt van REVO Basic-armaturen. Ook hier bleek het modulaire karakter van nut, omdat de optische lenzen ter plaatse aangepast werden om een optimaal lichtbeeld te creëren. Het lichtontwerp is van Mick Ventola en de realisatie is uitgevoerd door Ventola Projects.

Philips Lighting koopt Chinees...

TRILUX verhuist naar Data Club Offices

LedLight Europe levert led-verlichting bij...

VPT: Europese regelgeving Ecodesign 2020...

AAA-LUX introduceert zesde genereatie...