(foto: VanLien)

VanLien introduceert noodverlichtingssysteem viaFlex

VanLien introduceert het noodverlichtingssysteem viaFlex. viaFlex is de nieuwe naam voor en opvolger van Sentara. Zowel het uiterlijk van de kast en de toegepaste componenten zijn vernieuwd.

Het belangrijkste verschil zit volgens het bedrijf echter in de gebruiksvriendelijkheid. Het vernieuwde centrale batterijsysteem viaFlex biedt flexibiliteit in de bouw. Belangrijkste pre is de toepassing van de bedienings- en programmeringssoftware viaFlex PRO. Deze zorgt voor intuïtieve bediening en vereenvoudigde installatie en inbedrijfname, maar vooral ook voor extra flexibiliteit bij uitbreiding.

Het viaFlex-systeem bestaat uit 3 basiscomponenten: het viaFlex centraal voedingssysteem (CPS): controle-unit met batterijen en touch panel communicatiemodule. De autonoom functionerende onderstationmodule is uitbreidbaar tot 240 stuks per systeem. De FLX-schakelmodule is uitbreidbaar tot 9.600 stuks per systeem.

Binnen het viaFlex-systeem hebben de viaFlex-onderstationmodules de volledige controle over de aangesloten armaturen. De werking van deze module is onafhankelijk van de besturing vanuit de viaFlex-voedingskast. Valt de communicatie weg? Dan heeft dit geen gevolgen voor de veiligheid van de installatie.

Veko introduceert led-productfamilie Duncan

Ruim 90 procent Nederlanders vervangt...

Wecycle: jongeren grote achterblijvers bij...

Bailey breidt decoratieve lichtserie uit met...

Woensdrecht plaatst honderden nieuwe...