(foto: Saled)

Saled levert led-verlichting aan AimValley

Saled heeft de conventionele verlichting van het in Hilversum gevestigde AimValley vervangen door led-verlichting. Dankzij de investering in Saled-kantoorverlichting bespaart het bedrijf circa 69 procent energie.

Verdeeld over het kantoorpand zijn diverse energiezuinige lichtbronnen geplaatst. Naast de 137 nieuwe 25-watt-led-tubes zijn onder andere nieuwe led-downlighters, led-panel lights en led-ps-s-lampen geïnstalleerd. Ondanks het verminderde energieverbruik dat deze lampen realiseren, is de lichtopbrengst verbeterd. Sterker nog: omdat led-licht vrij is van trillingen, zal dit het concentratievermogen en de productiviteit van de werknemers bevorderen.

Het kantoorpand in Hilversum is voorzien van led-verlichting. De keuze voor led komt niet alleen AimValley, maar ook het milieu ten goede. Ten opzichte van de conventionele verlichting wordt het energieverbruik jaarlijks met meer dan 28.000 kilowattuur verminderd, en ook de uitstoot van CO2 (red. 16.000 kilogram per jaar) en zwavel (red. 12.000 gram per jaar) wordt gereduceerd. 

Rijksoverheid publiceert nieuwe en...

Lixero start businessunit voor optiekwinkels

Gemeente Nederweert wil 43 procent energie...

Valkenswaard: eind 2018 voor 40 procent...

Fagerhult ondertekent intentieverklaring om...

LED Industry Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!