(foto: LEDVANCE)

LEDVANCE introduceert extra platte led-armaturen

LEDVANCE breidt haar productportfolio uit met een derde reeks kant-en-klare led-armaturen voor professionele gebruikers, waaronder extra platte led-downlighters voor wanden en plafonds.

De Downlight Slim-familie is vooral bedoeld voor smalle ruimtes zoals verlaagde plafonds. Het biedt een eenvoudige en flexibele installatie en uitstekende energie-efficiëntie. Dat geldt ook voor het compacte en bijzonder robuuste Surface Compact IK10-armatuur voor opbouwmontage, ideaal voor drukbezochte trappenhuizen en openbare gebouwen. De armaturen voeren de merknaam LEDVANCE.

De ronde Downlight Slim Value is specifiek ontworpen voor inbouw in ondiepe ruimtes. Met een inbouwdiepte van slechts 23 millimeter en een externe driver met een snelle twist-and-lock connector is dit het slankste LED armatuur van LEDVANCE. Beschikbaar voor uitsparingen met een diameter van 175 of 205 millimeter en met een kleurtemperatuur van 3.000 of 4.000 kelvin. Bij 4.000 kelvin levert het tot 1.920 lumen met 22 watt, en tot 1.400 lumen met 17 watt. Bij 3.000 kelvin produceert het tot 1.850 lumen of tot 1.350 lumen voor de verschillende wattages.

Met een dikte van slechts 61 millimeter is een zeer plat ontwerp ook een kenmerk van de Surface Compact IK10. Dit biedt de hoogst mogelijke schokbestendigheid en beschermd tegen diefstal en vandalisme. Vanwege zijn robuustheid is hij geschikt voor trappenhuizen en openbare gebouwen. Bij 4.000 kelvin levert het tot 1.920 lumen, en tot 1.800 lumen bij 3000 kelvin. 

Stuurgroep armaturenregister opgericht: eisen...

Norton breidt assortiment plafond- en...

LEDProfz levert Ervan led-verlichting voor...

Led-verlichting voor N225 Amerongen

LEDProfz levert led-verlichting...

LED Industry Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!