(foto: armaturenregister.nl

Nieuwe producten gepubliceerd op armaturenregister

Op armaturenregister.nl zijn nieuwe producten gepubliceerd. Deze keer heeft Orange Lighting zijn assortiment uitgebreid. Er zijn diverse varianten gepubliceerd zoals de OSL Stork Little Brother en de OSL Stork.

Het armaturenregister is een tool voor overheden, consultants en aannemers. Via het register kan een eerste selectie worden gemaakt van armaturen. Armaturenregister legt in overleg met de overheden de standaardcriteria vast.  Producten kunnen door fabrikanten worden aangemeld en worden na verificatie gepubliceerd op de website. Hiermee wordt kwalitatief hoogwaardige openbare verlichting eenvoudiger te realiseren. De innovatie wordt verder gestimuleerd zodat het assortiment breder zal worden.

Het aantal gepubliceerde producten op armaturenregister groeit gestaag. Gecontroleerd wordt in hoeverre de specificaties van een product kloppen. Hiertoe is onder meer een gebruikersgroep opgericht. De gebruikersgroep heeft tot doel de eisen die gesteld worden verder vorm te geven. Hiermee zal de kwaliteit van het openbare verlichtingsbestand stijgen en zal innovatie worden gestimuleerd.

De OSL Stork die nu toegevoegd is, is een straatverlichtingstoestel, bouwvorm koffer. Het toepassingsgebied is Autosnelweg, Hoofdweg, Centrum, Parkeerterreinen. De OSL Stork Little Brother is een straatverlichtingstoestel, bouwvorm koffer. Het toepassingsgebied is Autosnelweg, Hoofdweg, Centrum, Fiets- en wandelpaden, Parken.

Rijksoverheid publiceert nieuwe en...

Lixero start businessunit voor optiekwinkels

Gemeente Nederweert wil 43 procent energie...

Valkenswaard: eind 2018 voor 40 procent...

Fagerhult ondertekent intentieverklaring om...