(foto: Samsung)

Samsung lanceert led-display ‘The Wall Professional’

Samsung brengt het gebruik van led-displays letterlijk naar grote hoogten met de introductie van The Wall Professional. De displayinnovatie is gelanceerd tijdens ISE 2018 in Amsterdam.

Het micro-led-display voor indoorgebruik is standaard 146 inch, maar doordat het is opgebouwd uit modules is het eenvoudig uit te breiden naar een scherm van tientallen meters.

The Wall Professional is een aangepaste versie van The Wall die speciaal voor de zakelijke markt is ontwikkeld. De modules maken het mogelijk te variëren op de standaardmaat van 146 inch. In de praktijk betekent dit dat men led-modules vrijwel onbeperkt kan weghalen en toevoegen, net zolang tot The Wall Professional de gewenste afmeting heeft voor het beoogde doel.

The Wall Professional biedt Samsungs MagicInfo contentmanagementplatform. Daarmee is vanaf iedere locatie content te creëren, in te plannen en toe te voegen aan The Wall Professional. Het maakt hierbij niet uit of men één The Wall Professional display gebruikt of een netwerk van The Wall Professional displays. Via het platform zijn de displays nauwkeurig te monitoren en aan te sturen.

Aldi publiceert internationaal klimaatbeleid:...

Led-verlichting voor Grondstoffen- en...

Signify lanceert reeks nieuwe Philips...

Signify koopt voor 230 miljoen euro aandelen terug

Eurotape Soest verwelkomt led-verlichting en...

LED Industry Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!