(foto: LED Expo / Ton van Til)

Smart Lighting + Design - LED Expo 2018: ‘Sprong gemaakt door focus op kwaliteit’

De exposanten van Smart Lighting + Design - LED Expo waren na afloop van de beurs duidelijk in hun oordeel: de kwaliteit van de 3.984 bezoekers was ongeëvenaard hoog.

‘Door te focussen op kwaliteit heeft de beurs dit jaar een enorme sprong gemaakt’, vertelt directeur Henriëtte Vrisekoop. ‘We trokken dit jaar veel architecten en lichtontwerpers en lichtadviseurs. Voor de volgende editie zullen wij doorbouwen op het succes van dit concept.’

Met meer dan 100 exposanten gaf de vakbeurs een volledig overzicht van het actuele aanbod van verlichtingsproducten. De ruim 30 kennis-sessies en masterclasses over connected lighting, human centric lighting, lichtkwaliteit, dimtechnieken, automatisering en design trokken volop de aandacht van de bezoekers. ‘De vraag naar kennis is groot en zal de komende jaren groot blijven’, aldus Vrisekoop. ‘De trend naar smart lighting zet door en daarmee zal de it-component belangrijker worden. LED Expo blijft voorop lopen in het signaleren van deze ontwikkelingen.’

Op de eerste dag van de vakbeurs Smart Lighting + Design (LED Expo) heeft Waldmann de Best Presentation Award gewonnen. De vakjury roemde de ’3 werelden’ die het bedrijf op haar stand heeft gecreëerd.

In 2019 zal Smart Lighting + Design LED Expo plaatsvinden op 6 en 7 februari 2019 in de Brabanthallen te ’s-Hertogenbosch.

Efteling vernieuwt De Oude Tufferbaan en...

Gratis led-verlichtingspakket voor alle...

Gemeente Haaren: led-verlichting voor korfbal-...

TU Eindhoven geeft inzicht in effect van...

Vlaams Gent: led-verlichting voor...