(foto: Jacs. Koopman)

Jacs. Koopman introduceert Interlight Hyperion Highbay

Jacs. Koopman introduceert de Interlight Hyperion Highbay. Het design van de Hyperion is geïnspireerd door de vorm van een diamant.

De strakke vorm past in diverse stijlen en heeft ook een aantal technische voordelen: de luchtstroom door het armatuur is optimaal waardoor de led's goed gekoeld worden, wat een lange levensduur garandeert.

Met de knop aan de bovenzijde van het armatuur kan geschakeld worden tussen 120 watt (17.400 lumen) of 150 watt (21.000 lumen). Aan de onderkant van het armatuur bevindt zich een groot lichtoppervlak, wat optisch nog verder vergroot wordt door extra lichtpunten in de buitenste hoeken van het armatuur. Tevens heeft de highbay 240 lumen uplight aan de bovenzijde van het armatuur. Dit zorgt voor een rustiger lichtbeeld en minder verblinding omdat de ogen minder hoeven te accommoderen.

De Hyperion Highbay is geschikt voor toepassing in sporthallen en het industriële domein, maar kan dankzij het design en de antracietkleurige behuizing ook in een retailomgeving gebruikt worden. Op het product is een 7 jaar onbeperkte garantie van kracht.

Efteling vernieuwt De Oude Tufferbaan en...

Gratis led-verlichtingspakket voor alle...

Gemeente Haaren: led-verlichting voor korfbal-...

TU Eindhoven geeft inzicht in effect van...

Vlaams Gent: led-verlichting voor...

LED Industry Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!