(foto: Philips Lighting/Bert Karel)

Philips Lighting introduceert GreenPower led-productiemodule

Philips Lighting heeft een nieuwe generatie van GreenPower led-productiemodules geïntroduceerd die een langere levensduur van 35.000 branduren bieden en een hoger lichtrendement.

Het maakt de led-belichting volgens het bedrijf kostenefficiënter wat leidt tot een kortere terugverdientijd voor telers die led's willen gebruiken om de kwaliteit en opbrengst van hun gewassen te verbeteren.

‘Bij de nieuwe generatie hebben we het ontwerp verder verbeterd om het voor telers nog gemakkelijker te maken te profiteren van led-belichting in meerlaagsopstellingen’, zegt Udo van Slooten, Business Leader Horticulture bij Philips Lighting. ‘De nieuwe module biedt 10.000 extra branduren in vergelijking met de vorige versie, dus telers kunnen het rendement op hun investering vergroten.’

Deze nieuwe reeks wordt geïntroduceerd met versies met 4 spectrale verdelingen en een model met een hogere lichtopbrengst (83 µmol/s), in lengtes van 150 centimeter. De nieuwe module heeft hetzelfde ontwerp als de voorgaande versie, dus alle accessoires kunnen worden gebruikt voor beide reeksen. De nieuwe GreenPower led-productiemodule wordt geïntroduceerd in Europa, Azië, Australië en Noord-Amerika; met verschillende kabels om te voldoen aan regionale normen.

Efteling vernieuwt De Oude Tufferbaan en...

Gratis led-verlichtingspakket voor alle...

Gemeente Haaren: led-verlichting voor korfbal-...

TU Eindhoven geeft inzicht in effect van...

Vlaams Gent: led-verlichting voor...

LED Industry Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!