(foto: MacLean Agencies)

MacLean over overname RetroFix led-producten: nieuwbouw voor uitbreiding

MacLean Agencies heeft 3 maanden geleden RetroFix led-producten overgenomen. Inmiddels is volgens het bedrijf de beschikbare RetroFix-voorraad verviervoudigd en gaat het bedrijf nieuwbouw realiseren.

Om de groei verder te faciliteren zal deze maand nog de eerste spade de grond in gaan voor een nieuwbouwuitbreiding van het magazijn. In totaal zal er ruimte zijn voor 5.000 palletplaatsen.

Bovendien heeft MacLean 3 nieuwe specialistische led-vertegenwoordigers aangenomen voor de regio’s West-, Zuidwest- en Zuidoost-Nederland. Op termijn worden nog 2 vertegenwoordigers gezocht voor de regio’s Centraal en Noordoost-Nederland.

MacLean Agencies is sinds 1984 de Nederlandse importeur en groothandel van GRASS meubelbeslag. Sindsdien werd het assortiment met tal van andere Europese merken uitgebreid. In 2009 werd een samenwerking gestart met HERA, een Duitse producent van led-verlichting. De overname van RetroFix in 2017 is een uitbreiding op het huidige led-aanbod en een versterking van MacLean’s positie op de led-markt.

Aldi publiceert internationaal klimaatbeleid:...

Led-verlichting voor Grondstoffen- en...

Signify lanceert reeks nieuwe Philips...

Signify koopt voor 230 miljoen euro aandelen terug

Eurotape Soest verwelkomt led-verlichting en...

LED Industry Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!