(foto: Philips Lighting)

Philips Lighting introduceert GrowWise Control System

Philips Lighting heeft de introductie bekendgemaakt van het GrowWise Control System. Het systeem is ontwikkeld om samen te werken met de GreenPower led-productiemodule 'Dynamic'.

Dit systeem stelt telers en onderzoekers in staat led-lichtrecepten op maat te creëren om te voldoen aan de behoeften van specifieke gewassen en zo de kwaliteit, opbrengst en efficiëntie te verbeteren.

Het systeem is ontwikkeld om samen te werken met de GreenPower led-productiemodule 'Dynamic'. Het kan worden gebruikt als opzichzelfstaand systeem of geïntegreerd worden in een computersysteem voor logistiek of klimaatbeheersing.

Met het GrowWise Control System kunnen telers hun eigen op tijd gebaseerde recepten maken. Met behulp van een recept kan een teler sturen op specifieke planteigenschappen, van compactheid, kleurintensiteit en takontwikkeling tot bloeimoment en meer, om de resultaten te verbeteren. Het GrowWise Control System bestuurt 4 kleuren van led's: dieprood, blauw, wit en ver-rood, evenals de duur en intensiteit van de belichting. 

Philips Lighting koopt Chinees...

TRILUX verhuist naar Data Club Offices

LedLight Europe levert led-verlichting bij...

VPT: Europese regelgeving Ecodesign 2020...

AAA-LUX introduceert zesde genereatie...